EXPO REAL 2023 - međunarodni stručni sajam za nekretnine i investicije

EXPO REAL 2023 - međunarodni stručni sajam za nekretnine i investicije

EXPO REAL 2023 – međunarodni stručni sajam za nekretnine i investicije

Datum: 4. – 6. listopada 2023.
Lokacija: Messe München
exporeal.net

Oživite industriju nekretnina i povežite se s donositeljima odluka, partnerima i investitorima kao izlagač na ovom prestižnom sajmu – EXPO REAL-u.

EXPO REAL 2022 u brojkama:

  • 7 paviljona
  • 75,000 m² izložbenog prostora
  • 1,885 izlagača iz 33 zemalja
  • 39,923 sudionika iz 73 zemlje

Ugošćujući cjelokupnu industriju nekretnina iz cijelog svijeta, trodnevni sajam EXPO REAL održava se u Münchenu svakog listopada—i to od 1998. godine. Kao najveći sajam za nekretnine i ulaganja u Europi, EXPO REAL nudi vam idealno okruženje za učinkovito umrežavanje.

EXPO REAL je jedno od najvažnijih mjesta susreta za industriju nekretnina, razmjenu znanja i iskustava s poslovnim partnerima. Intezivno umrežavanje je uvijek zauzimalo središnje mjesto na EXPO REAL-u, jer se tu sastaju donosioci odluka iz industrije nekretnina, te gradova i regija. Idealno za jačanje novog poslovanja, sastanke sa postojećim klijentima, pokretanje novih projekata i zaključivanje poslova tijekom cijelog ciklusa: od razvoja, financiranja i realizacije, do marketinga i uporabe.

Budite viđeni i koristite sajam EXPO REAL za vašu prezentaciju.

I Hrvatska ima izlagača na ovom prestižnom sajmu i ove godine.

Najvažnije teme sajma EXPO REAL 2023

NOVA³ – NOVA³ u paviljonu A3 izložbeni je koncept koji istinski prihvaća inovacije. Podržavaju ga snažni partneri iz dobro uspostavljenog sektora nekretnina, koji predstavljaju cijeli lanac vrijednosti i koji su korporativne inovacije učinili strateškim prioritetom. Svi sudionici NOVA³ imaju za cilj promovirati digitalnu transformaciju. Nastoje biti pravi pokretači inovacija. Naravno, naziv nije slučajan: NOVA od latinskog nova (“novo”) zajedno s brojem 3 u paviljonu A3 odabrani su kako bi odražavali novi, pionirski karakter koncepta, koji je optički naglašen snažnom, osnažujućom petrolej plavom bojom.

INNOVATION – Digitalizacija i inovacije: prilike i rizici transformacije u industriji nekretnina. Kada se uzme u obzir brzina kojom se digitalna transformacija odvija u gotovo svakom aspektu života, čini se da je taj napredak prebrz. U isto vrijeme, ovaj brzi napredak predstavlja prilike bez presedana, ne samo za iskorištavanje potencijala unutar odgovarajućih poslovnih sektora, već i za prevladavanje mnogih izazova s kojima se suočava industrija nekretnina i šire. Brzina razvoja ponekad može biti zastrašujuća. Stoga postaje ključno upoznati se s mogućim rješenjima.

RETAIL PROPERTIES – Maloprodaja je već neko vrijeme u krizi, posebice rastući sektor e-trgovine vrši pritisak na klasične maloprodajne trgovine. Pronalazak rješenja košta vremena i novca. Ono što je potrebno su višekanalni koncepti koji uzimaju u obzir promijenjeno ponašanje kupaca u digitalnom dobu.

HOTEL PROPERTIES – Hotelske nekretnine: trendovi i razvoj

Kako se razvija tržište hotelskih nekretnina? Kakvi su trendovi u svjetskom hotelijerstvu? Najveći europski sajam hotelskih nekretnina i investicijski igrači iz hotelske industrije i industrije nekretnina sastaju se kako bi razgovarali o aktualnim događanjima i uspostavili važne kontakte. Veća održivost, kvaliteta i fleksibilnost – mnogi hoteli već godinama provode ekološki prihvatljive mjere. Postizanje današnjih klimatskih ciljeva zahtijevat će udruživanje profesionalnih operatera i odgovornih investitora s dugoročnim fokusom.

LOGISTICS PROPERTIES – Logističke nekretnine – jedan izraz za različite vrste građevina

Pod logističke nekretnine često se podrazumijevaju velika skladišta. Zapravo, skladišta čine samo dio ove vrste nekretnina. Logistička nekretnina uglavnom se koristi za opskrbu proizvodnih poduzeća sirovinama ili za skladištenje gotovih proizvoda. Obično su ti skladišni objekti dopunjeni aktivnostima montaže i sličnim procesima. Najčešći tipovi logističkih nekretnina su vjerojatno pretovarne nekretnine i distribucijski centri. Pretovarne nekretnine, također poznata kao cross docks, obično se koriste za prijenos dolazne robe iz međugradskog transporta u lokalni transport.

ESG – Što ESG znači kada su u pitanju nekretnine?

Jednostavno rečeno, ESG – environment  (odgovornost prema okolišu), social (društvena odgovornost) i governance (dobro korporativno upravljanje) – odnosi se na sveobuhvatnu održivost. To se odnosi na korporativne aktivnosti i njihov utjecaj, primjerice na okoliš, kao i na korporativnu etiku i društvenu odgovornost. Iako su mnoge tvrtke već neko vrijeme predane društveno odgovornom poslovanju (CSR), ESG je namijenjen da odgovarajuće rezultate učini mjerljivima.

Zašto posjetiti sajam EXPO REAL 2023

  • Mjesto susreta za industriju nekretnina i investicijaEXPO REAL – upoznajte mnoge dionike nekretninskih projekata na jednom mjestu
  • Tržište projekata i planiranih investicija – Sva glavna tržišta i segmenti industrije nekretnina su zastupljeni: EXPO REAL je provjerena platforma za razmjenu informacija o trenutnim izazovima.
  • Vrhunski konferencijski program – Raznovrsan konferencijski program ističe različite perspektive i omogućuje razmjenu ideja i rješenja sa sudionicima i stručnjacima iz područja nekretnina, financija, okoliša, politike i još mnogo više.

Plan sajma EXPO REAL 2023

Cijene ulaznica za sajam EXPO REAL 2023

UlazniceEarly bird (do 11.kolovoza 2023)Online
Trodnevna EUR 689 EUR 789
Dvodnevna
(vrijedi samo za 05. i 06. listopada 2023.)
EUR 589
Jednodnevna
(vrijedi samo za zadnji dan sajma 6. listopada 2023.)
EUR 249
StudentskaEUR 100

Ulaznice naručite online na linku: exporeal.net/en/visitors/planning-your-visit/tickets-prices/

Radno vrijeme sajma:

Srijeda – Četvrtak 09:00 – 19:00
Petak 09:00 – 16:00

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite.
Želimo Vam uspješan posjet sajmu EXPO REAL 2023 u Münchenu.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)