OTKAZAN sajam INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE 2020 - Međunarodni sajam obrtništva

OTKAZAN sajam INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE 2020 - Međunarodni sajam obrtništva

GHM kao organizator INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE 2020 i Garten München 2020 otkazao je međunarodni sajam obrtnika koji se trebao održati od 11. – 15. ožujka 2020. godine.

Razlog otkazivanja je širenje koronavirusa/COVID-19 i prateća, hitna preporuka kriznog tima vlade Slobodne Države Bavarske da odustane ili odgodi velike međunarodne sajmove do daljnjeg. To se odnosi i na međunarodni sajam obrta IHM 2020 u Münchenu.

Sljedeći međunarodni sajam obrta – INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE i sajam Garten München održat će se od 10. – 14. ožujka 2021. godine.

Prepustite se nadahnuću!
1000 stručnjaka za Vaša 4 zida

Datum: 11. – 15. ožujka 2020.
Mjesto: Messe München
Više o sajmu na: www.ihm.de

IHM – Međunarodni sajam obrtništva je doživljaj! On je najbolje mjesto za sve koji traže prilagođene obrtničke usluge, bilo privatne ili profesionalne. Međunarodni sajam obrtništva privlači svojom jedinstvenom raznolikošću izložbe. Svakog proljeća, na 74.000 četvornih metara predstavlja se više od 1.000 izlagača sa više od 60 različitih obrta.
Sve novosti iz obrtništva na jednom mjestu; inovacije, svjetski noviteti, forumi, radionice uživo i savjeti profesionalaca. Bez obzira koju ideju imate o gradnji, obnovi i modernizaciji, rješenje ćete pronaći na sajmu obrtništva – IHM-u!

Tematska područja pokrivaju cjelokupni svijet obrtništva:
● Eksterijer i vrtlarenje
● Gradnja i modernizacija
● Usluge
● Kućna tehnika i instalacije
● Kuhinja i oprema za kuhinje
● Zanati
● Alati i tehnologija
● Stanovanje i održivost

Uz brojne ugledne goste iz poslovnog svijeta i politike, IHM je glavno mjesto sastanka obrtništva u Njemačkoj, na kojem se utvrđuju važna mjerila i vrijednosti za budućnost.

Stanovanje i održivost – paviljon B2

Bilo da je riječ o dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili kupaonici – interijer, namještaj i rasvjeta odlučuju da li se kod kuće osjećamo ugodno ili samo tamo boravimo. U paviljonu B2 otkrit ćete nove ideje opremanja doma, moderan dizajn i funkcionalan, elegantan namještaj!
Budući da je održivost postala sastavni dio životnog prostora, izlagači iz područja arhitekture, života, vrta, kuhinje, kupaonice i ureda predstavit će se na „Green Campus“ u dvorani B2. Posjetite jedno od brojnih predavanja o održivosti i navratite do pop-up trgovine. Vrhunac će biti ceremonija dodjele nagrada „Green Product“!

Kuhinje i oprema za kuhinje – paviljon B3

Od korisnih kuhinjskih naprava do potpuno opremljene visokotehnološke kuhinje – u paviljonu B3 srca kuhinje i ljubitelja kuhanja kucat će brže! Ovdje ćete pronaći sve, od potpuno opremljenih kuhinja do električnih kućanskih aparata, tava, lonaca i posuđa. Veliki dio ove opreme koristi se uživo na programu SAT.1 BAYERN KOCHBÜHNE! A za sve one koji bi se htjeli unaprijed pripremiti, preporučujemo naš kuhinjski vodič.

U ovom okruženju prehrambeni proizvodi ostavljaju dobar dojam:
Bavarska Mesarska udruga predstavit će se transparentnom kuhinjom za proizvodnju kobasica, u kojoj ćete uživo moći vidjeti kako nastaju njihovi proizvodi, besplatno degustirati, ali i kupiti proizvode koji vam se sviđaju.
Što znači ručna proizvodnja kruha, raznih peciva, savršenih pereca – saznajte kako se to radi u transparentnoj pekari uživo. Probajte i kupite ono što vam se sviđa – jer miriše divno!

Mjesto susreta stručnjaka – paviljon C2

Za naše posjetitelje pretvorili smo cijeli paviljon C2 u povezano, kompaktno i jasno „mjesto susreta stručnjaka“! Ovdje ćete pronaći nove poticaje koji se mogu primijeniti i na vašu tvrtku – praktični pregled o mogućnosti digitalizacije vaše tvrtke, savjeti i izravna razmjena iskustava sa pouzdanim stručnjacima.
Bilo da je riječ o temi “digitalizacija u obrtništvu” ili je fokus na sloganu sajma, ili na područje obuke i daljnjeg obrazovanja, ili je riječ o govorniku koji sudjeluje na forumu stručnjaka: u paviljonu C2, uspješne tvrtke predstavljaju se posjetiteljima sajma, uz najbolje primjere iz obrtništva, start-up poduzeća i Federalnog ministarstva za ekonomska pitanja i energetiku.
Da ne zaboravimo raznolikost građevinskih materijala, alata, tehnologije i vozila, uspješnice kao što je posebna izložba „Pobjednici u inovacijama“, zajednički štand Bavarske obrtničke komore, posebno područje „Zemlja rukotvorina“ i ponude za mlade – specijalna izložba „YoungGeneration“ i performans show AutoProfessionsNews.

Gradnja, obnova i modernizacija – paviljon C3 i C4

U paviljonima C3 i C4, na prvi pogled se vide glavne teme obrtništva: gradnja, obnova i modernizacija. Osim građevinske tehnologije i energetskih rješenja, pronaći ćete inovacije i klasike za dizajn interijera – bez obzira radi li se o novoj kupaonici, sauni ili modernom parketu. Kako urediti eksterijer? Dobijte inspiraciju za toplinsku izolaciju, građevinske materijale, obloge za balkon, krovne dijelove, garaže, terase, zimske vrtove i još mnogo toga. Da ne zaboravimo: ekološka gradnja i montažne kuće!

Možete biti posebno uzbuđeni zbog područja DAS HAUS koji pokreće Burda uz povezani forum. Doživite rohbau gradnju uživo unutar pet dana sajma!

Naš magnet za publiku, arhitektonsko natjecanje i izložba “PLANIRANO + IZVRŠENO”, savršeno će se uklopiti u okruženje u paviljonima C3 i C4.

Plan sajma IHM 2020 – Međunarodni sajam obrtništva:

Cijene ulaznica:

ULAZNICEONLINENA SAJMU
Jednodnevna 15,00 € 18,00 €
Jednodnevna grupna      – 15,00 €
Popodnevna (od 14.00 sati)      – 11,00 €
Jednodnevna (učenici,studenti)      – 11,00 €
Jednodnevna grupna (učenici, studenti)      – 10,00 €

Jednodnevna grupna ulaznica kod zastupnika sajma: € 11,00

Ulaznice kupljene za sajam IHM 2020 vrijede i za priredbu Garten München (održava se u paviljonima B4 i C4).

IHM_2020_munich_sajam_obrtništva_belimpex
IHM_2020_munich_sajam_obrtništva_belimpex

IHM_2020_sajam_obrtnistva_belimpex
IHM_2020_sajam_obrtnistva_belimpex

IHM_2019_sajam_obrtnistva_belimpex
IHM_2019_sajam_obrtnistva_belimpex

54321
(0 votes. Average 0 of 5)