ODGOĐEN sajam analytica 2020 - NOVI DATUM 19. - 22. listopad 2020.

ODGOĐEN sajam analytica 2020 - NOVI DATUM 19. - 22. listopad 2020.

analytica 2020 – 27. vodeći međunarodni stručni sajam za laboratorijsku tehnologiju, analizu i biotehnologiju sa analytica konferencijom
Datum: 19. – 22. listopad 2020.
Mjesto: Messe München
Više o sajmu na: www.analytica.de
Jedan sajam. 4 dana. Bezbroj mogućnosti.

Kao vodeći svjetski i najveći sajam laboratorijske tehnologije, analiza i biotehnologije, analytica postavlja standarde već više od 50 godina. Uz inovacije, trendove i gotove proizvode spremne za tržište, analytica 2020 biti će najvažnije mjesto susreta; samo ovdje tvrtke, znanstvenici i istraživači dobivaju sveobuhvatni pregled svih problema iz modernih analiza. Fokus sajma analytica 2020 su teme orijentirane na budućnost, poput “Digitalna transformacija laboratorija”.

analytica 2018 u brojkama:
■ 1.163 izlagača iz 47 zemalja
■ 35.626 stručnih posjetitelja iz 111 zemalja svijeta
■ 55.000 m² izložbenog prostora, sa 50,4% međunarodnih izlagača

analytica 2020 će obuhvatiti 5 paviljona, uz mnoštvo popratnih stručnih događanja: Sigurnost i zaštita na radu, Live labs, NOVO: Startup prostor, Bioteh forum i forum Laboratorij & Analize.

Fokus dani i eventi:

Edukacije i usavršavanja – Zajedno s tvrtkom za usavršavanje i savjetovanje dr. Klinkner & Partner GmbH, analytica ponovo nudi edukacijsku obuku za laboratorijske stručnjake 2020. godine.
Personalizirana medicina – Brže dijagnoze i bolje terapije s personaliziranim aktivnim sastojcima daju ključni doprinos uspješnom liječenju pacijenata. Stručnjaci iz biotehnoloških, farmaceutskih i IT dijagnostičkih kompanija, udruženja i klastera razgovarat će o trenutnom stanju i budućoj orijentaciji personalizirane medicine.
Dan financija Koje su mogućnosti financiranja dostupne start-up tvrtkama, kao i malim i srednjim tvrtkama? Potraga za investitorima često nije jednostavna za mlade tvrtke. Detaljan uvid u trenutne izazove i rješenja pružit će analytica Dan financija, koji organizira Going Public Media, a održat će se na analytica Biotech Forumu.Dan financija već se 12 godina posvećuje pokretanju, rastu i financiranju tržišta kapitala tvrtki iz područja bioloških znanosti. Na Dan-u financija predstavnici tvrtki govorit će o mogućnostima koje su koristili na svom putu rasta i razvoja, te pružiti praktični uvid u dotičnu problematiku, dajući posjetiteljima ideje za vlastito financiranje poduzeća.
analytica Dan poslova – U petak, 03. travnja 2020. analytica postaje odskočna daska za sve one koji traže novi profesionalni izazov u sektorima analize, laboratorijske tehnologije ili biotehnologije. Cilj je okupiti izlagače i potencijalne zaposlenike – od tehničkih stručnjaka do kvalificiranih budućih stručnjaka.
Dodjele nagrada – Svaki put kada se održava sajam analytica, tvrtke ili pojedinci dobivaju nagradu za izvanredna dostignuća u analizi, kontroli kvalitete ili laboratorijskoj tehnologiji.

U prostoru ICM-a održavati će se analytica konferencija koja će uključivati predavanja vodećih svjetskih znanstvenika. Više o programu i sudionicima na analytica konferenciji pogledajte na: www.analytica.de/supporting-program/conference/program/index.html

Najviše posjetitelja došlo je iz: kemijske i farmaceutske industrije, biotehnologije, industrije prirodnih znanosti, prehrambene, duhanske i industrije pića, industrije zaštite okoliša, medicinskih laboratorija, zdravstvene zaštite i medicine, organizacije medicinskih istraživanja, dijagnostičke industrije, kozmetičke industrije i mnogih drugih…

Ponuda sajma po paviljonima:

A1, A2, A3 – Analiza i kontrola kvalitete (instrumentalne analize, primjena, mikroskopska i optička obrada slika, tehnologije mjerenja i ispitivanja, testiranje materijala, kontrola kvalitete u industriji)
A3 – Biotehnologija, prirodne znanosti, bioanaliza, dijagnostika (biotehnološke primjene, laboratorijska tehnologija za biotehničke i laboratorije prirodnih znanosti, bioanaliza, bioinformatika, biokemijski proizvodi, dijagnostika u medicinskim istraživanjima, industrijska biotehnologija, mogućnosti financiranja u biotehnologiji)
B1, B2 – Laboratorijska tehnologija (laboratorijski instrumenti i uređaji, laboratorijska automatizacija/robotika, laboratorijski sustav podataka i dokumentacije, laboratorijska oprema,kemikalije i reagensi / potrošni materijal, sigurnost na radu / zaštita zdravlja i sigurnost na radnom mjestu, digitalizacija / Laboratorij 4.0)
●ICM – analytica konferencija

Plan sajma analytica 2020:

analytica 2020 – vodeći međunarodni stručni sajam za laboratorijsku tehnologiju, analizu i biotehnologiju sa analytica konferencijom


Radno vrijeme
19. listopad (ponedjeljak) do 21. listopad (srijeda) 2020. – 9.00 do 18.00 h
22. listopad (četvrtak) 2020. – 9.00 do 16.00 h

Cijene ulaznica:

Ulaznice Na sajmu Online registracija Ušteda
1 – dan EUR 67.00 EUR 50.00 EUR 17.00
2 – dana EUR 97.00 EUR 80.00 EUR 17.00
4 – dana EUR 128.00 EUR 105.00 EUR 23.00
Grupna ulaznica(˃15 osoba) EUR 40.00                      
Studenti, vježbenici EUR 40.00    

Cijena ulaznice uključuje: sudjelovanje na analytica konferenciji (3 dana) na više od 200 predavanja, ulaz na analytica izložbu i specijalna događanja, sudjelovanje na analytica Live labs i forumima, katalog (preuzeti na sajmu do isteka zaliha), besplatni download analytica aplikacije.

Uštedite vaše vrijeme i novac i kupite ulaznice online: www.analytica.de/EN/tickets

Analytica 2018 - sajam laboratorijske tehnologije i biotehnologije koji se održava u Münchenu
Analytica 2018 - sajam laboratorijske tehnologije i biotehnologije koji se održava u Münchenu

Analytica 2018 - sajam laboratorijske tehnologije i biotehnologije koji se održava u Münchenu
Analytica 2018 - sajam laboratorijske tehnologije i biotehnologije koji se održava u Münchenu

Analytica 2018 - sajam laboratorijske tehnologije i biotehnologije koji se održava u Münchenu
Analytica 2018 - sajam laboratorijske tehnologije i biotehnologije koji se održava u Münchenu

54321
(0 votes. Average 0 of 5)