oils + fats 2015

oils + fats 2015 – međunarodni stručni sajam za poslovanje, tehnologiju i inovacije u industriji ulja i masti

Datum: 15. – 17. rujna 2015.
Mjesto: MOC Veranstaltungscenter
Brojke: preko 50 izlagača iz cijele Europe, 1000 posjetitelja iz 50 zemalja

Poštovani stručni posjetitelji:
U prostorima sajma MOC od 15. – 17. rujna 2015. održava se međunarodni stručni sajam za poslovanje, tehnologiju i inovacije u industriji ulja i  masti –  oils + fats 2015. Na ovogodišnjem sajmu očekuje se preko 50 izlagača iz cijele Europe,  a sajam će posjetiti više od 1.000 stručnih posjetitelja iz 50 zemalja.  Posjetitelji ovog sajma imat će prigodu iz prve ruke upoznati se sa tehnologijama za proizvodnju i daljnju preradu ulja i masti. Sajam pokriva od sirovine i pomoćnih materijala preko proizvodnih postrojenja, ambalaže i logistike – s naglaskom na najnovije trendove, te na taj način najbolje informira posjetitelje o tehnološkom razvoju. Sve navedeno čini ovaj sajam najvažnijim mjestom susreta za donositelje odluka i stručnjake iz područja industrije ulja i masti. Posjetite sajam oils + fats 2015 u Münchenu i upoznajte se sa novim tehnologijama u proizvodnji i preradi ulja i masti!

Ponuda sajma:
● sirovine i pomoćni materijali (sjeme, uljane sjemenke, uljani plodovi, životinjske masti) ● tehnologije pakiranja i punjenja  ● strojevi i postrojenja za proizvodnju ulja i masti (priprema, prešanje, rafiniranje, modifikacija, pomoćni procesi) ● komponente i oprema ● strojevi i postrojenja za daljnju preradu ulja i masti ● investicije i usluge konzaltinga ● logistika, skladištenje i transport ● analitika i senzorska ispitivanja ● certificiranje/HACCP ● razvoj ● institucije i izdavači stručne literature ● trgovanje sirovinama, uljima i mastima

Cijene ulaznica:
1 dan – online narudžba € 14.00, na blagajni sajma € 22.00
3 dana – online narudžba € 32.00, na blagajni sajma € 50.00

Mjesto održavanja sajma: MOC Veranstaltungscenter München, Lilienthalaellee 40

Radno vrijeme: uto. – čet. od 9:00 do 17:00 h

Naručite ulaznice unaprijed na web stranici sajma www.oils-and-fats.com/tickets i uštedite Vaše dragocijeno vrijeme i novac. Ušteda na online kupnji je do 36% u odnosu na registraciju i kupnju na sajmu. U priloženom prospektu naći ćete dodatne informacije o ovoj priredbi, kao i na službenim stranicama sajma. Naša tvrtka je generalni zastupnik sajma München za Republiku Hrvatsku i stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Više o sajmu na: www.oils-and-fats.com

Želimo Vam sretan i uspješan posjet sajmu oils + fats 2015!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)