BAU 2015 - vodeći svjetski sajam za arhitekturu, materijale i sustave građenja

BAU 2015 - vodeći svjetski sajam za arhitekturu, materijale i sustave građenja

Poštovani,
s zadovoljstvom Vam možemo najaviti vodeći svjetski sajam za arhitekturu, materijale i sustave građenja – BAU 2015, koji će se održati od 19. – 24. siječnja 2015. na sajmu München. Sajam BAU 2015 je već rasprodan, okupiti će više od 2.000 izlagača iz više od 40 zemalja svijeta. Sajam će posjetiti više od 235.000 stručnih posjetitelja iz svih krajeva svijeta. Posjetite i Vi ovaj najznačajniji susret graditeljske branše! Na izložbenoj površini od 180.000 m² sajam BAU 2015 će predstaviti rješenja za uređenje poslovnih i stambenih jedinica u novogradnji ili u postojećim zgradama. Sajam BAU svake dvije godine povezuje tržišne lidere iz svijeta, koji donose inovativna rješenja za budućnost građenja. Sajam BAU 2015 fokusiran je na tri ključne teme: pametna urbanizacija, čovjek i zgrada i energetska učinkovitost i učinkovitost resursa.

Pametna urbanizacija

Rast i promjena gradova će značajno utjecati na razvoj u 21. stoljeću, otprilike dvije trećine svjetske populacije će se do 2025. koncentrirati u gradovima. Realizacija vizije o budućnosti  “grada bez emisije CO2 s energetskom učinkovitošću i klimatskom prilagođenošću“ može uspjeti ako se istovremeno ubrza energetska modernizacija zgrada i proizvodnih postrojenja.

Čovjek i zgrada

Stanovnici Srednje Europe provedu više od 80% svog vremena u uredima ili u drugim unutarnjim prostorima. Dokazano je da optimalni toplinski, higijenski, rasvjetni i akustični prostori, mogu ekstremno poboljšati procese razmišljanja, emocija, motivaciju i interakciju korisnika. Dakle, fokus je  na praktična rješenja za ljude u zgradama i prostorijama: inovativni ventilacijski sustavi i međusobno usklađeni uređaji za upravljanje. Regulacija i optimizacija imaju veliki značaj za budućnost.

Energetska učinkovitost i učinkovitost resursa

Demografska promjena, smanjenost resursa, energetski zaokret i globalizacija će u nadolazećim godinama staviti društvo i gospodarstvo pred velike izazove. Razvijanje novih međusobno usklađenih koncepata fasada i učinkovitih modela za opskrbu energijom za zgrade i naselja su ovdje samo konsekventni i nadalje potrebni koraci za budućnost sektora graditeljstva. Sajam BAU 2015 će sa više od 2.000 izlagača iz svijeta arhitekture, materijala i sustava ponuditi rješenja na gore spomenuta 3 ključna područja.

Posjetite sajam BAU 2015 i upoznajte danas budućnost građenja!

U nastavku Vam dajemo prikaz ponude sajma po proizvodima i izložbenim paviljonima:

● Kamen/zemlja (paviljoni A1 i A2): keramika, vapnenac, beton, građevinski materijali od kamena plovućca, žbuke, estrihe, izolacijski materijali ● Krovne konstrukcije i krovni prozori (paviljon A3): zidarske i krovne opeke pa sve do sustava koji proizvode energiju ● Pločice (paviljon A4): pločice i keramika dijele paviljon A4 sa sektorom prirodni kamen/umjetni kamen ● Proizvođači podnih obloga (paviljon A5): elastični (linoleum, PVC, kaučuk, pluto) tekstil, laminati, parketi ● Građevinska kemija i građevinski alati (paviljon B6 i A6): izolacijski materijali, žbuke, lakovi, boje i ljepila, zaštita od požara i buke ● Bau IT (paviljon C3): IT rješenja za graditeljstvo, mjerna tehnika ● Sustavi za zaštitu fasada od sunca (paviljoni B1 i C1): strojevi i alati za obradu aluminija i čelika, profili od aluminija, sustavi za gradnju fasada, zaštita od sunca i proizvodnja energije ● Čelik (paviljon B2): sustavi, proizvodi od nehrđajućeg čelika, cinka i bakra ● Industrijska i dvorišna vrata, parkirni sustavi (paviljoni B3 i C3) ● Drvo i plastika (paviljon B5) ● Staklo (paviljon C2): staklo u arhitekturi, automatizacija zgrada i upravljanje zgradama ● Vrata i prozori od drva, plastika, staklo i aluminij, brave, sigurnost zgrade, okovi (paviljoni C4 i B4) ● Investiranje u budućnost, mjesto susreta obrtnika gdje će obrtnici dobiti dragocijene savjete za svakodnevnu praksu (paviljon B0).

Kupite ulaznice online putem i uštedite Vaše vrijeme i novac.

Ako ulaznice kupujete online putem tada kliknite na link: www.bau-muenchen.com/tickets

Paralelno sa sajmom održavaju se i vrlo bogati popratni stručni programi, radionice, forumi, predavanja…..
Više o sajmu bau 2015 pogledajte na: www.bau-muenchen.de

Posjetite sajam BAU 2015 u Münchenu i doživite budućnost građenja!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)