IFAT 2020 je otkazan - sljedeći IFAT 2022: 30. svibnja - 03. lipnja 2022.

IFAT 2020 je otkazan - sljedeći IFAT 2022: 30. svibnja - 03. lipnja 2022.

IFATVodeći svjetski stručni sajam za vodu, otpadne vode, gospodarenje otpadom i sirovinama

NOVI DATUM: 30. svibnja – 03. lipnja 2022.
Mjesto: Messe München
Interval: 2 godine
www.ifat.de


Sve informacije o sajmu IFAT 2022 na linku: Sajam IFAT 2022


U nastavku vam donosimo službeno priopćenje o razlogu otkazivanja sajma IFAT 2020:

Pandemija COVID-19 ima ogroman utjecaj – također i na globalnu industriju tehnologije zaštite okoliša. U dogovoru s Izvršnim odborom Savjetodavnog odbora izlagača i konceptualnim partnerima IFAT-a, Messe München je proveo istraživanje među izlagačima IFAT-a, i otkrio da je većina ispitanika protiv održavanja IFAT-a od 7. do 11. rujna 2020. Dakle, održavanje sajma IFAT na planirano vrijeme bilo bi neprihvatljivo – ne samo za Messe München, već i za sudionike sajma. Pored toga, prema posljednjim najavama u Njemačkoj, velika događanja se ne smiju održavati do kraja kolovoza 2020. Kako bi se svim klijentima pružila pouzdana osnova za planiranje, i uz konzultacije s Izvršnim odborom Savjetodavnog odbora izlagača, sajam IFAT 2020 je otkazan.

“Siguran i uspješan IFAT 2020 za sve zainteresirane – to nam je bila glavna briga. Zbog još nepredvidivih okolnosti, ovaj cilj nažalost više nije izvediv, čak ni za novi datum”, objašnjava Stefan Rummel, izvršni direktor Messe Münchena.

Sajam je već bio odgođen od svibnja do rujna. “Stoga otkazujemo alternativni datum s teškim srcem. Sljedeći IFAT održat će se od 30. svibnja do 3. lipnja 2022. “, kaže Rummel. Čak i u ovo nemirno vrijeme, Messe München i IFAT-ov tim sebe vide kao partnere u industriji: “Nastavit ćemo razvijati i digitalno dopunjavati našu platformu kako bismo dodali novi poticaj industriji tehnologije zaštite okoliša – kako u našoj matičnoj bazi u Münchenu, tako i međunarodno.”

IFAT 2018 u brojkama:

■ 142.472 posjetitelja iz 162 zemlje
■ 3.305 izlagača iz 58 zemalja
■ 260.000 m² izlagačkog prostora
■ 52% izlagača iz Njemačke i 48% međunarodnih izlagača
■ 51% posjetitelja iz Njemačke i 49% međunarodnih posjetitelja

O sajmu IFAT:

Vodeći svjetski stručni sajam za tehnologije zaštite okoliša – IFAT je br. 1 inovacijska platforma za ekološke tehnologije i mjesto susreta cijelog sektora, a uključuje i događaje u Kini, Indiji, Turskoj i Južnoj Africi. Razina međunarodnog interesa za sajam IFAT je nevjerojatna. Dokazi o globalnom značaju sajma za upravljanje vodom, kanalizacijom, otpadom i sirovinama mogu se vidjeti u rekordnim brojkama IFAT-ovih izlagača i posjetitelja. Danas međunarodna priroda sajma IFAT stvara interdisciplinarne sinergije za partnerstva koja imaju za cilj očuvanje i poboljšanje naše kvalitete života i stanja okoliša. Pritom, IFAT igra presudnu ulogu u oblikovanju budućnosti našeg planeta. Sajam ujedinjuje rješenja i inovacije za održivo upravljanje resursima i središte je uspješnog networkinga. Posjetitelji mogu doživjeti spektakularne i inspirativne demonstracije strojeva i vozila uživo, i uz bogat popratni program sudjelovati na stručnim predavanja i panel diskusijama na kojima stručnjaci raspravljaju o trenutnim temama vezanim uz ovaj sektor. U sajamskom centru Messe München paviljoni su prepuni inovacija i rješenja za sutrašnje izazove. Iz Hrvatske, na sajmu IFAT 2018 izlagalo je 9 izlagača na površini od 760 m², a sajam je posjetilo 1.210 stručnih posjetitelja.

Ponuda sajma IFAT:

■ Hidraulički inženjering i sigurnosne konstrukcije ■ Izgradnja postrojenja za obradu vode i otpadnih voda ■ Sustavi vodoopskrbe i odvodnje ■ Mehaničko inženjerstvo i postrojenja za upravljanje vodama ■ Vodne usluge ■ Analize i laboratorijska tehnologija za obradu vode i recikliranje■ Istraživanje, znanost i tehnologije ■ Gospodarenje otpadom i recikliranje ■ Proizvodnja energije iz sekundarnih sirovina i otpadnih materijala ■ Čišćenje cesta, održavanje i zimska služba ■ Zbrinjavanje opasnog otpada ■ Obrada i ekstrakcija otpadnih plinova iz zraka, kontrola onečišćenja zraka ■ Usluge recikliranja ■ Sanacija zagađenih područja i obrada tla…

Sajam IFAT je vodeći svjetski stručni sajam za tehnologije zaštite okoliša
Sajam IFAT je vodeći svjetski stručni sajam za tehnologije zaštite okoliša

Sajam IFAT je vodeći svjetski stručni sajam za tehnologije zaštite okoliša
Sajam IFAT je vodeći svjetski stručni sajam za tehnologije zaštite okoliša

Sajam IFAT je vodeći svjetski stručni sajam za tehnologije zaštite okoliša
Sajam IFAT je vodeći svjetski stručni sajam za tehnologije zaštite okoliša

54321
(0 votes. Average 0 of 5)