EXPO REAL 2019 - Međunarodni sajam nekretnina i investicija

EXPO REAL 2019 - Međunarodni sajam nekretnina i investicija

22. Međunarodni sajam nekretnina i investicija
Mjesto: Messe München
Datum: 07. do 09. listopada 2019.
Više o sajmu na: www.exporeal.net

Najveći B2B sajam nekretnina i investicija u Europi od 1998. godine. EXPO REAL 2018 bio je vrlo uspješan na valu pozitivne atmosfere na investicijskim i financijskim tržištima. Sajam EXPO REAL je radna platforma za tržišne lidere i donosioce odluka u sektoru nekretnina i investicija. U trajanju od tri dana na jednom mjestu ostvarite uspješan networking. Napomena: od 21. rujna do 06. listopada 2019. održava se popularni Oktoberfest, baš prije početka sajma EXPO REAL.

Uspjeh EXPO REAL-a 2018 u brojkama:
● 2.095 izlagača iz 41 zemlje
● 45.058 sudionika iz 72 zemlje
● 64.000 m² izložbenog prostora
● oko 130 panela
● oko 1000 novinara
● 500 međunarodnih stručnjaka na konferencijama

Tri dana vrhunskog networkinga na jednom od najmodernijih sajmišta na svijetu, te pregršt popratnih događanja; ovo je sajam koji jednostavno ne smijete propustiti. NOVO na EXPO REAL-u 2019: Novi paviljon A3 – NOVA³ u paviljonu A3 novi je izložbeni koncept koji istinski obuhvaća inovacije. Svi sudionici NOVA³ paviljona imaju za cilj promicati digitalnu transformaciju.

Teme ovogodišnjeg EXPO REAL-a su: NOVA³ (Ohrabrujući pogled na budućnost nekretnina? Novi paviljon A3 je mjesto gdje se možete uhvatiti u koštac s novim idejama, kreativnim razmišljanjima i inovativnim rješenjima koja osiguravaju da budete uvijek jedan korak ispred). Inovacija (Nove tehnologije i digitalne promjene: Brzina inovacija u industriji nekretnina se rapidno ubrzava, mijenja tržište i suočava sve igrače sa novim izazovima. EXPO REAL predstavlja najnovije trendove i rješenja osobito na – Real Estate Innovation Forum, interaktivnoj informacijskoj platformi posvećenoj digitalizaciji). Maloprodaja (Trgovci na malo imaju snažnu prisutnost na najvećem europskom sajmu nekretnina i investicija. Susrest ćete brojne trgovce, projektne developere, investitore i partnere iz sektora maloprodaje na brojnim štandovima i u Grand Plazi. Idealno za Vaš networking). Hotelijerstvo (Glavni igrači industrije nekretnina i hotelijerstva apostrofiraju trenutna kretanja i trendove. Zajednički štandovi “World of Hospitality” i “hotel lounge by PKF” su top mjesta susreta. Osim toga, naći ćete mnogo pojedinačnih izlagača iz ovog sektora koji su vrijedni za posjetiti). Logistika (Logistika će ostati popularna tema EXPO REAL-a; brojnim izlagačima na štandovima kao i na zajedničkom štandu „LogReal kampus.” Iskoristite prednost sajma za procjenu vrijednosti tržišta od strane logističkih stručnjaka i ostvarite nove kontakte). Inteligentna Urbanizacija (Koncepti za velike gradove budućnosti. Do 2050. godine jedna od tri osobe živjeti će u velikim gradovima – što je izazov za industriju nekretnina. Kako ćemo ga upoznati? Koji pojmovi osiguravaju mobilnost i kvalitetu života? Što sve to znači s čisto ekonomskog stajališta? Stručnjaci iz istraživanja i prakse raspravljat će o ovim pitanjima i predstaviti ih na INTELLIGENT URBANIZATION FORUM-u) i CareerDay (Vaša odskočna daska u karijeri industrije nekretnina: bilo da ste tek započeli svoju karijeru ili želite poduzeti sljedeći korak – EXPO REAL CareerDay ponudit će vam brojne korisne mogućnosti).

Top 10 zemalja izlagača (bez Njemačke): Austrija, Nizozemska, Švicarska, Velika Britanija, Poljska, Rumunjska, Francuska, Luksemburg, Mađarska i US.

Top 10 zemalja posjetitelja (bez Njemačke): Velika Britanija, Nizozemska, Austrija, Poljska, Švicarska, Francuska, Češka, Luksemburg, US i Španjolska.

Cijene ulaznica:

Cijene ulaznica

Online

Na sajmu

Early bird

3 – dana

od 10.8.2019.    € 605

7. – 9.10.2019.   € 665

do 9.8.2019.    € 565

2 – dana*

7. – 9.10.2019.   € 535

* Dvodnevne ulaznice za posjet sajmu vrijede samo 8. i 9. listopada 2019.

Ulaznice kupujete online na linku: www.exporeal.net/tickets

Radno vrijeme sajma:
7. i 8. listopada 2019. (ponedjeljak, utorak):  09 – 19 sati
9. listopada 2019. (srijeda):  09 – 16 sati

Expo real
Expo real

Expo real
Expo real

54321
(0 votes. Average 0 of 5)