EXPO REAL 2018 - međunarodni sajam nekretnina i investicija

EXPO REAL 2018 - međunarodni sajam nekretnina i investicija

EXPO REAL 2018 – 21. međunarodni sajam nekretnina i investicija


Datum: 08. do 10. listopada 2018.
Mjesto: Messe München

www.exporeal.net


Najveći B2B sajam nekretnina i investicija u Europi od 1998. godine. Fokus: uredi, maloprodaja, hoteli, logistika i stambene nekretnine za institucionalne investitore. Sajam EXPO REAL je radna platforma za tržišne lidere i donosioce odluka u sektoru nekretnina i investicija. Sajam je idealan za stvaranje novih kontakata i networking. Od 22. rujna do 07. listopada 2018. održava se popularni Oktoberfest, baš prije početka samog sajma.


EXPO REAL 2017 u brojkama:

● 2.003 izlagača
● 41.775 sudionika
● 64.000 m² izložbenog prostora
● 75 zemalja svijeta
● 1000 novinara
● 500 međunarodnih stručnjaka na konferencijama

Tri dana vrhunskog događaja na jednom od najmodernijih sajmišta na svijetu sa pregršt popratnih događaja jednostavno ne smijete propustiti.

Teme u fokusu ovogodišnjeg sajma su: maloprodaja (nekretnine u maloprodaji bit će opet u fokusu ovogodišnjeg EXPO REAL-a. Brojni prestižni izlagači maloprodajnog sektora i srodnih prodručja biti će zastupljeni na sajmu, kao npr: Alnatura, dm drogeriemarkt, Edeka, Lidl, Kaufland, KFC, REWE Group, Subway i dr.), inovacije (digitalizacija u industriji nekretnina, nove tehnologije i digitalni trendovi.

Inovacija u industriji nekretnina se ubrzava, mijenja tržište i suočava sudionike novim izazovima. EXPO REAL predstavlja najnovije trendove i rješenja osobito na – Real Estate Innovation Forum) , inteligentna urbanizacija (Koncepti za velike gradove budućnosti. Do 2050. godine jedna od tri osobe će živjeti u velikim gradovima – što je izazov za industriju nekretnina. Stručnjaci iz istraživanja i prakse raspravljat će o ovim pitanjima i predstaviti ih u INTELLIGENT URBANIZATION FORUM u paviljonu C1) i hotelijerstvo (situacija u hotelijerstvu je još uvijek jako dobra, na najvećem sajmu za hotelske nekretnine i investicije sudionici će raspravljati u najnovijim zbivanjima i uspostaviti važne kontakte).

Top 10 zemalja izlagača (bez Njemačke): Austrija, Nizozemska, Poljska, Švicarska, Velika Britanija, Rumunjska, Francuska, Mađarska, Luksemburg i USA

Top 10 zemalja posjetitelja (bez Njemačke): Velika Britanija, Nizozemska, Austrija, Švicarska, Poljska, Francuska, Češka, Luksemburg, USA i Španjolska

Ulaznice kupujete online na linku: www.exporeal.net/tickets

54321
(0 votes. Average 0 of 5)