drinktec 2017

drinktec 2017

drinktec 2017 – vodeći svjetski sajam za industriju proizvodnje pića i tekućih prehrambenih proizvoda

Datum: 11. – 15. rujna 2017.
Mjesto: Messe München
Više o sajmu na: www.drinktec.com

Sajam drinktec u brojkama:
održava se svake 4 godine, 15 izložbenih paviljona, 150.000 m², 1.600 izlagača iz više od 75 zemalja, više od 70.000 stručnih posjetitelja iz 180 zemalja svijeta…

drinktec 2017
U rujnu 2017. godine drinktec će se moći pohvaliti najvećim brojem sudionika u svojoj 60-godišnjoj povijesti. Očekuje se da će na “Vodećem svjetskom sajmu za industriju proizvodnje pića i tekućih prehrambenih proizvoda”, koji se održava od 11. do 15. rujna 2017. u Münchenu, sudjelovati oko 1.600 izlagača. Uključivanjem SIMEI-ja, vodećeg međunarodnog sajma tehnologije proizvodnje vina i punjenja boca na svijetu, ukupna sajamska površina koju će obuhvatiti drinktec dostići će 150.000 kvadratnih metara. Izlagači predstavljaju cjelokupni procesni lanac: od proizvodnje, punjenja boca i pakiranja pića i tekućih prehrambenih proizvoda do marketinga — uključujući sirovine, sastojke pića i logistička rješenja. Konkretno, drinktec 2017 obuhvaća sljedeće glavne izložbene segmente: prerađivačku tehnologiju; spremnike/ambalažne materijale; tehnologiju punjenja i pakiranja; sirovine/sastojke; automatizaciju procesa; energetske sustave; PET tehnologiju; pribor i opremu za restorane i catering; prodajnu promidžbu i marketing.

SIMEI@drinktec
2017. godine SIMEI će po prvi put biti sastavni dio drinkteca (vidi i priopćenje za tisak o tome objavljeno 6. kolovoza 2015.). Sajmu “SIMEI@drinktec”, koji organizira udruženje Unione Italiana Vini (UIV), bit će posvećen jedinstven prostor u paviljonima C2 i C3. Tako je spektar proizvoda i tehnologija koji se izlažu na drinktecu sada proširen na sva područja tehnologije proizvodnje vina. Tako se stvara globalno jedinstvena platforma za međunarodnu industriju proizvodnje vina koja ne obuhvaća samo vinarsku industriju nego omogućuje posjetiteljima da vide dalje od svog područja i iskuse što je novo u drugim segmentima, primjerice industriji piva. Za izlagače na drinktecu, od kojih otprilike 60 % nudi i rješenja za industriju vina, SIMEI je prilika da pristupe još većem broju mogućih kupaca. Zauzvrat, izlagači na sajmu SIMEI@drinktec mogu predstaviti svoju ponudu svjetskoj stručnoj publici. SIMEI se i dalje održava svake dvije godine, ali u budućnosti će to biti naizmjence u Italiji i u Münchenu.

oils+fats – Home&Craft
Dvoranu C1 drinktec dijeli sa sajmom oils+fats, jedinim specijaliziranim sajmom za industriju ulja i masti u Europi. Pedeset izlagača predstavit će svoje sustave, komponente i pomoćne materijale za proizvodnju i preradu jestivih ulja, masti i maziva – uz sirovine i rješenja za kontrolu kvalitete. U paviljonu C1 održava se i nova izložbena sekcija pod nazivom “Home&Craft”, koja donosi tehnologiju i proizvode za kućne i mikropivovare. Program paviljona C1 zaokružuje niz prerađivačkih tehnologija za određene proizvode i međuindustrijskih prerađivačkih tehnologija za industriju pića i tekućih prehrambenih proizvoda.

Glavne teme
Glavne teme drinkteca 2017, koje su obuhvaćene u svim izložbenim paviljonima i zahvaćaju gotovo sve sekcije, su sljedeće: učinkovitost energije i resursa, vodoprivreda i upravljanje energijom, higijena i sigurnost proizvoda te optimizacija/fleksibilnost procesa.

Izlog inovacija i spektakularni izlošci
drinktec se smatra platformom za inovacije. U Münchenu se najnovija rješenja i cjelokupni sustavi predstavljaju po prvi put — i upravo je to jedinstveni prodajni adut drinkteca. Taj je sajam poznat po svojim spektakularnim izlošcima koje izlagači postavljaju na svojim štandovima. Ništa im nije teško izvesti da bi ostavili dojam na svjetsku stručnu publiku. U paviljonima se primjerice postavljaju čitave linije za punjenje i pakiranje svih vrsta (od niskotehnoloških do visokotehnoloških), boce se kreću po tekućim vrpcama, uživo se izrađuju inovativne PET boce, kao u pravom industrijskom okruženju. Sve to posjetitelji mogu gledati svih pet dana sajma, bez prekida.

Više od 70.000 stručnih posjetitelja iz cijelog svijeta
Na drinktec 2017 doći će više od 70.000 stručnih posjetitelja iz cijelog svijeta i iz svih područja industrije pića. Oko dvije trećine posjetitelja dolazi iz inozemstva. drinktec je namijenjen čitavoj industriji: stručnjacima iz industrije bezalkoholnih pića i voćnih sokova, pivarima, proizvođačima mineralne vode, mljekarima, proizvođačima vina i pjenušaca, proizvođačima žestokih pića te veleprodaji i maloprodaji pića. Najveći dio posjetitelja čine zaposlenici proizvođača, a tek nešto manji broj otpada na voditelje pogona i generalne direktore. Prednosti drinkteca otkrili su i predstavnici marketinga i prodaje te dolaze kako bi saznali više o najnovijim događajima i trendovima. U 2013. godini bilo je 12.000 posjetitelja iz te skupine, a očekuje se da će u 2017. godini ta brojka biti i veća.

Radno vrijeme sajma:
ponedjeljak – četvrtak: 9:00 – 18:00 h
petak: 9:00 – 17:00 h

Ulaznice Na sajmu Online Ušteda
1 dan EUR   59 EUR 29 50 %
3 dana EUR   99 EUR 49 50 %
5 dana EUR 109 EUR 69 36 %

Ulaznice kupujete i plaćate kreditnom karticom na linku: www.drinktec.com/tickets
Za sva pitanja stojimo vam na usluzi.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)