Sajam opti 2024 u Münchenu

Sajam opti 2024 u Münchenu

Posjetite sajam opti – međunarodni sajam optike i dizajna u Münchenu


Datum održavanja: 12. do 14. siječnja 2024.
Lokacija: Messe München
Web: opti.de

TVOJA INDUSTRIJA: TVOJ SAJAM!

INSPIRIRAJTE, INFORMIRAJTE, KOMUNICIRAJTE

Započnite novu godinu s nama! Uzbudljivi trendovi, hubovi, nagrade, događanja i četiri puna paviljona očekuju vas od 12. do 14. siječnja 2024. godine na sajmu opti. Vidimo se u Münchenu!

Isključivo za stručne posjetitelje!
Voucher kod za besplatnu 3-dnevnu ulaznicu: opti24AVHR
Link za besplatnu ulaznicu: tickets.opti.de

Teme u fokusu sajma opti 2024

Teme u fokusu sajma opti 2024 pokazuju što pokreće industriju danas i sutra. Sajam opti uvijek ima prst na pulsu industrije i ne samo da nudi uvid u trenutni razvoj i inovacije, već i sveobuhvatno priprema profesionalce u industriji za nadolazeće promjene u optici i dizajnu.

TRENDOVI NAOČALA – Na sajmu opti možete vidjeti najnovije i nadolazeće stilove naočala: inovativni dizajn, inteligentne značajke i stvari koje morate imati. U skladu s modnim trendovima, uz bezvremenske klasike, razvijaju se i favoriti koji plijene pažnju kako bi zadovoljili svačiji ukus.

ZDRAVLJE – Zdravlje i dobrobit su ključni, posebno kada je riječ o zdravlju očiju. Sajam opti nudi holistički pristup prevenciji i naknadnoj njezi, pregledu, vizualnoj udobnosti i audiologiji. Inovativna rješenja i tehnologije primjenjuju se na različite dobne skupine, od dječjih naočala do sportskih naočala, sunčanih naočala sa UV zaštitom i posebnih naočala za zaslone i čitanje.

TRENDOVI U OČUVANJU VIDA – Bilo da se radi o naočalnim lećama, kontaktnim lećama, naočalama za čitanje, proizvodima za njegu naočala ili cjelokupnoj njezi očiju, inovativni koncepti i tehnička rješenja u području zdravog vida ključni su za cijelu industriju naočala. Stalni razvoj dovodi do novih proizvoda koji izazivaju interes potrošača i nude dodatne poslovne mogućnosti.

KRATKOVIDNOST ILI MIOPIJA – Liječenje kratkovidnošću pokreće cijelu industriju i sve više postaje bitan dio usluga mnogih optika. Međunarodna razmjena znanja o liječenju i kontroli kratkovidnosti donosi vrijedne spoznaje. Uzbudljive rasprave i nova saznanja očekuju vas u Myopia Hub-u na sajmu opti 2024.

ODRŽIVOST – Sve veći troškovi energije i sirovina, kao i sve veća društvena svijest o okolišu, duboko utječu na industriju. U području optometrije, ekološki prihvatljive tehnologije, učinkovite upotrebe resursa u praksi i inovativni pristupi recikliranju naširoko su prihvaćeni, kako u proizvodnji tako i prilikom poslovanja. Opti Sustainability Award 2024 prepoznaje izvanredne inicijative. Održive teme koje oblikuju optičku industriju uključuju zaštitu klime, kružno gospodarstvo, zero waste za budućnost bez ambalaže i čiste ekološke tehnologije.

OBRAZOVANJE & STRUČNOST & KARIJERA – Sajam opti nudi opsežnu platformu za prijenos znanja, razmjenu iskustava i usavršavanje u optičkoj industriji. Promicanje mladih talenata najvažnija je uloga sajma opti. Na sajmu se intenzivno raspravlja o trendovima, istraživanjima i novim tehnologijama. Uz opti Forum XT i opti Campus, uzbudljiva predavanja i inspirativni obilasci izlagača nude prilike za intenzivan prijenos znanja i networking.

PRODAJA & POS (POINT OF SALES) – Širok asortiman proizvoda, savjeti stručnjaka, atmosfera koja pospješuje prodaju i dodatne usluge značajno utječu na odluku o kupnji. Sajam opti nadahnjuje i podržava razvoj uspješnih poslovnih modela. Autentičnost povećava lojalnost kupaca. Filozofija tvrtke koja se temelji na korisničkoj usluzi, poštenoj komunikaciji i društvenoj odgovornosti jača buduću održivost poslovanja u optičkoj industriji. Ove bi vrijednosti trebale biti opipljive na prodajnom mjestu svakog optičara.

DIGITALIZACIJA & TEHNOLOGIJA – Osigurajte svoju prednost u znanju zahvaljujući sajmu opti: U vrijeme kada digitalizacija postaje sve važnija u poslovanju i u proizvodnji, opti predstavlja najnovija digitalna rješenja. Od pametnih naočala i pametnih kontaktnih leća do 3D ispisa, oftalmološkog pregleda i kibernetičke sigurnosti. Nove tehnologije omogućuju inteligentne materijale koji su važni za budući poslovni uspjeh.

Ponuda sajma opti 2024

OKVIRI
Zaštitne naočale | Gotove naočale i lornjeti | Naočale za djecu i bebe | Okviri za korekciju | Sunčane naočale | Sportske naočale

LEĆE
Bifokalne/trifokalne leće I Polarizirane leće I Progresivne leće I Jednostruke leće I Sportske leće I Leće za zaštitu od sunca

KONTAKTNE LEĆE
Kapi za oči | Kontaktne leće | Proizvodi za njegu leća | Pribor

REFRAKCIJA I DIJAGNOSTIKA
Kutije za naočale | Probne naočale | Refrakcijske jedinice | Skener | Medicinski laserski sustavi | Vizualni pregled

OPREMANJE OPTIKA
Vanjsko oglašavanje | Planiranje opremanja trgovina | Rasvjetna tehnika | Uređivanje izloga | Vitrine

PROIZVODI
Sredstva za čišćenje i njegu / Krpice za čišćenje I Kozmetika za osjetljive oči I Futrole za naočale I Lanci i vezice za naočale

POSLOVNA OPREMA
Reklamni materijali I Torbe/pakiranje I Promotivni artikli I Materijali za pakiranje I Označavanje proizvoda I Kutije za uzorke

UDRUGA ZA OPTIČARE

OPREMA ZA RADIONICE I PRIBOR
Glodalice I Mjerni alati I Brusilice I Sitni alat I Ultrazvučne kupke

IT
Baza podataka I Softver za administraciju I Softver za savjetovanje I Softver za optičare I Web dizajn

STROJEVI
Strojevi za premazivanje I Strojevi za obradu rubove I Toniranje leća I Strojevi za poliranje

Plan sajma opti 2024

Nagrade za nove brendove i održivost

opti BOX AWARD
opti SUSTAINABILITY AWARD

opti CONNECT

opti CONNECT je platforma digitalnog sadržaja za individualno planiranje sajma: connect.opti.de

Pogled u budućnost – TRENDRADAR by opti
Prezentacija rezultata uživo na sajmu opti

Networking
za profesionalce i mlade:
Party, opti CAMPUS i Runway Bar

Radno vrijeme sajma opti 2024

Petak & Subota 10 – 19 sati, Nedjelja 10 – 17 sati

54321
(0 votes. Average 0 of 5)