productronica 2021 - sajam za razvoj i proizvodnju elektronike

productronica 2021 - sajam za razvoj i proizvodnju elektronike

productronica 2021 – Vodeći svjetski stručni sajam za razvoj i proizvodnju elektronike
Datum: 16. – 19. studenog 2021.
Mjesto održavanja: Messe München
productronica 2021 – Accelerating Innovation

Sajam productronica pomaže u oblikovanju budućnosti proizvodnje elektronike. Kao najveći međunarodni događaj u industriji proizvodnje elektronike, productronica je jedini sajam u svijetu koji pokriva cijeli lanac vrijednosti, spaja sve elemente inovativnog razvoja i proizvodnje elektronike i najvažnija je platforma za inovacije i svjetske premijere – od tehnologija pa sve do software-a i usluga.

productronica 2019 u brojkama:
● 43.697 posjetitelja iz 82 zemlje
● 1.541 izlagač iz 45 zemalja
● 88.000 m² izložbenog prostora
● 51% – udio međunarodnih izlagača
● 55% – udio međunarodnih posjetitelja
● 3.687 sudionika foruma

productronica

Relevantni klasteri za razvoj i proizvodnju elektronike oblikuju strukturu sajma:

PCB & EMS (PCB i proizvodnja circuit carrier-a, usluge elektroničke proizvodnje) ■ SMT (tehnologija montiranja komponenata, tehnologija lemljenja, ispitivanje i mjerenje / osiguranje kvalitete, dorada, proizvodnja podsustava i tehnologija protoka materijala) ■ KABLOVI, ZAVOJNICE & HIBRIDI (proizvodne tehnologije za obradu kabela i konektora, proizvodnja zavojnica i hibridna proizvodnja komponenti) ■ SEM (proizvodnja poluvodiča, proizvodnja zaslona, LED, proizvodnja fotonaponskih proizvoda, proizvodnja micro-nano, cleanroom tehnologija i obrada materijala) ■ BUDUĆA TRŽIŠTA/PAMETNA TVORNICA (IT, 4.0 industrija, tehnologije za baterije i skladištenje električne energije, organska i tiskana elektronika, i 3D printanje)

Posjetitelji sajma productronica dolaze iz sljedećih sektora:

Industrijska elektronika, automobilska industrija, elektrotehnika, proizvodnja tiskanih ploča, medicinska elektronika, komunikacijska i potrošačka elektronika, zrakoplovna elektronika, obrambena i vojna elektronika, tehnologija mjerenja, upravljanja i automatizacije, precizna mehanika i optika, strojarstvo, proizvodnja poluvodiča, metalna, papirna i kemijska industrija.

Paralelno sa sajmom productronica 2021 održava se i sajam SEMICON Europa u paviljonu B1 i ICM-u. Od 2017. godine u suradnji sa sajmovima productronica i electronica održava se SEMICON EUROPA; europska platforma industrije proizvodnje poluvodiča. Bliska integracija SEMICON Europa i productronice posjetiteljima nudi još veći raspon informacija i opsežni popratni program u obliku raznih konferencija.

Cijene ulaznica:

UlazniceNa sajmuOnline
1-dan EUR 56.00EUR 42.00
2-dana EUR 80.00EUR 66.00
trajna ulaznicaEUR 99.00EUR 86.00
grupna ulaznica*EUR 42.00
đaci i studenti (1-dan)EUR   0.00EUR   0.00

*od 10 osoba

Ulaznica kupljena za sajam productronica 2021 omogućuje vam ulaz na SEMICON Europa.

Naručite ulaznice unaprijed na www.productronica.com/en/tickets i uštedite vaše dragocjeno vrijeme i novac. Online kupnja ulaznica vrši se preko kreditnih kartica na web stranici sajma, a račun za kupljenu ulaznicu dobivate direktno od sajma. Za sva pitanja u vezi smještaja ili naručivanja ulaznica stojimo vam na usluzi.

Productronica
Productronica

Productronica
Productronica

Productronica
Productronica

54321
(0 votes. Average 0 of 5)