IHM 2017 - međunarodni sajam obrtništva

IHM 2017 - međunarodni sajam obrtništva

IHM 2017 – MEĐUNARODNI SAJAM OBRTNIŠTVA

Vi imate ideju, mi imamo rješenje.
Mi postavljamo mjerila.

Datum: 08. – 14. ožujka 2017.
Mjesto: Sajam München 
Više o sajmu na: www.ihm.de


LIJEPO, DA STE OVDJE! NA MEĐUNARODNOM SAJMU OBRTNIŠTVA – IHM 2017.

Jednom godišnje: Više od 1000 izlagača predstavlja doživljaj svijeta obrta na jednom mjestu. Fascinantno, nadahnjujuće, spektakularno: to je Međunarodni sajam obrtništva – IHM!

Želite li se informirati o novostima vezano za posao ili obnoviti vaš dom ili ste samo u potrazi za novim trendovima: obrt ovdje pokazuje jedinstvena rješenja koja daju odgovor na svako vaše pitanje. Otkrijte što „Made in Germany“ sprema za vas i kako od toga možete imati koristi. Jako se radujemo što vas možemo impresionirati.

Ne propustite: naše posebne priredbe. Kao npr. FOKUS. ZDRAVA GRADNJA, FOKUS.MADE IN GERMANY i EXEMPLA. Profitirajte jednostavno!

SLOGAN SAJMA IHM 2017.
Made in Germany.
Originalno.
Izvorno naše u obrtu!


FOKUS. MADE IN GERMANY
TKO ZNA BUDUĆNOST, KREĆE SA PRVE POZICIJE
„Made in Germany“, slogan stvoren za obrtništvo. Dođite u dodir sa osnivačima obrta i istaknutim Start-upovima. Doživite najnoviju tehnologiju, i prihvatite individualne savjete od stručnjaka. Posjetite brojna predavanja na forumima i prikupite važne informacije.

ZEMLJA OBRTNIKA

IZVRSNE POGODNOSTI, ODUŠEVLJAVAJU
Izvrsnost obrtništva iz cijele Njemačke (podržano od strane obrtničkih komora i strukovnih udruženja). Zajedno na jednom prostoru. Bit ćete impresionirani i inspirirani.

SUSRET OBRTNIŠTVA

DIGITALIZACIJA U PRAKSI
Savršeno mjesto za naše stručne posjetitelje: jedinstvene informacije, interakcije i dijalog platforma na temu digitalizacija. Na ulazu Zapad pronaći ćete stručnjake koji će moći odgovoriti  na sva vaša pitanja o poslovanju i daljnjem razvoju. Za „Made in Germany“ također znači: inspiracija kroz networking koji pomaže.

Paviljon C2
INOVACIJA POBJEĐUJE!
VISOKA OČEKIVANJA, TOP KVALITETA
Inovacije iz obrtništva za radni dan. Profitirajte od „Made in Germany“. Doživite koliko je domišljatost povezano sa obrtništvom.

SAVEZNO MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ENERGETIKE
PEREZENTACIJA BMWi-a
Centar kompetencije za digitalno obrtništvo pruža sve potrebne informacije o popratnim programima, digitalizaciji i važnim temama za poduzetnike. Izvrsnost u izvedbi proizvoda, izravno od: to je „Made in Germany“ – podržano od Saveznog ministarstva gospodarstva i energetike.

I ove godine će se na Međunarodnom sajmu obrtništva u Münchenu dijeliti nagrade SR Njemačke i Države Bavarske za izvrsnost u obrtu, u tehničkom i projektnom smislu.

Paviljon B2
FOKUS. ZDRAVA GRADNJA
DOBAR ŽIVOT TREBA ZDRAVU GRADNJU

FOKUS. ZDRAVA GRADNJA
U suradnji s biobau-portal.de
Držati podalje onečišćenje iz vlastitog stana.
Bilo da želite graditi ili renovirati: u tematskom području FOKUS. ZDRAVA GRADNJA moći ćete naučiti sve o ekološkim rješenjima koja mogu biti važna za zdravlje vaše obitelji. Kompetentni stručnjaci, energetski savjetnici i građevinski biolozi savjetuju vas besplatno o projektiranju, izgradnji i materijalima. Nakon velikog broja posjetitelja u 2016.godini, priča o uspjehu nastavlja se i ove godine.

DESIGN PERFORMANCE I 2017
IZLOŽBA DIZAJNA I OBRTA

Profinjen dizajn, inovativni materijali i proizvodni procesi  – na ulazu Zapad vidjet ćete kako se razvija moderni namještaj, sportski i lifestyle proizvodi. „Made in Germany“ u suradnji sa MCBW – sloganom „The Smart Revolution“ omogućuje interaktivno gledanje i isprobavanje. Za dodatne upute obratite se MCBW-u na pozornici „HANDWERK ON STAGE“ u paviljonu B1.

PLANIRANO+REALIZIRANO
PRVORAZREDNE IDEJE ZA VAŠ DOM
PLANIRANO+REALIZIRANO – nagrada Međunarodnog sajma obrtništva odaje priznanje timskom radu obrtnika i arhitekata/dizajnera interijera. Sve dobitnike možete vidjeti na svečanoj dodjeli nagrada 09. ožujka u 16:30 na pozornici od FOKUS. ZDRAVA GRADNJA.
Od izvrsnog projektiranja do besprijekorne primjene: istražite ideje, koje će vaš dom učiniti ljepšim.

Paviljon B2
ZAJEDNIČKI ŠTAND BAVARSKOG CEHA DRVODJELACA
VI ŽELITE – MI ISPORUČUJEMO

Bavarski ceh drvodjelaca isporučuje ono što želite. Za svaki budžet, poslovno ili privatno. Od unutarnjeg uređenja, kuhinja i spavaćih soba, pa sve do prozora, vrata i stepenica. Tko još od vaših želja čini opipljivu stvarnost?

GASTRO OBRTNIŠTVO

OKUS DOKAZUJE
Ljubav ide kroz želudac. Kako je dobro da se možete osloniti na mesare i pekare. Zahvaljujući „Staklenoj kobasičarnici“ i „Staklenoj pekarnici“: Steknite uvid koliko je obrt prisutan u gastronomiji.

Ne propustite:
Gala kolač od slastičara u petak 10. ožujka!

Paviljon C3
YOUNGGENERATION / NOVOSTI U AUTO STRUCI
STRUČNJACI ZA BUDUĆNOST

Informacije za one koji uskoro završavaju školu. Više od 20 udruga i cehova prezentiraju se mladim naraštajima. Učenici i maturanti, kao i roditelji i učitelji uče što sve trebaju znati o perspektivi obrta i izobrazbi. Izložba Bavarska industrija teretnih motornih vozila pruža realan pogled na profesiju. Također u smislu izobrazbe u obrtništvu ovdje se „Made in Germany“ odnosi na najvišu kvalitetu. Uvid u najbolje je uključen.

HANDWERK ON STAGE

Najpouzdaniji pregled o aktualnostima pronađite na: www.ihm-handwerk-design.com/programm ili na aplikaciji Međunarodnog sajma obrtništva: www.ihm.de/app

EXEMPLA
Najveća posebna priredba na Međunarodnom sajmu obrta ove godine je posvećena temi
„Svjetovi materijala u obrtu“ . Dopustite da vas oduševi opipljiva kvaliteta različitih materijala.

TALENTE
Mladi obrtnici sa odličnim idejama i savršenom izvedbom natječu se za:
nagradu TALENT, najvažnije priznanje koje mogu dobiti mladi obrtnici.

Paviljon B1
„OBRT & DIZAJN“
PREKRASAN POGLED!

Najbolji spoj umjetničkog talenta i obtničke preciznosti. Na „Obrt & dizajnu“ posjetitelji će dobiti apsolutno izvrsnu ponudu. Umjetnički obrt, koji se može dobro nositi. Individualno, ali i upotrebljivo za kuću i stan. Ovdje su stvari koje čine svaki dan ljepšim.

POSEBNE PRIREDBE U PAVILJONU B1

NAKIT
Kultura u svim oblicima. Sa zlatarima iz cijelog svijeta. Također i ove godine se dodjeljuje renomirana nagrada Herbert Hofmann, važno priznanje za izuzetni dizajn nakita.

MAJSTORI MODERNE
Između umjetničkog i primjenjenog obrta. Međunarodni majstorski radovi od stakla, drva, keramike, metala i tekstila.

GARTEN MÜNCHEN

Ovdje započinje vaše proljeće.
Posjetite Garten München 2017. Najveći zatvoreni sajam vrta južne Njemačke, paviljoni A1 i A2.

KAKO NAS PRONAĆI:
Sa javnim prijevozom:
Udobnom vožnjom podzemnom željeznicom linije U2 brzo ćete stići do sajma (stanica Messestadt West).

Sa automobilom:
● Autocesta A94
● Izlaz München-Riem
● Koristite garažu Zapad ili parkiralište Sjever

Besplatni Shuttlebus prometuje redovno između glavnog ulaza Zapad i Sjever.

PRETRAGA IZLAGAČA
Koristite naš online katalog na linku: www.ihm.de/exhibitor

MOBILNA APLIKACIJA SAJMA IHM

Uzmite besplatni vodič sajma: aplikacija sa svim informacijama o izlagačima, popratnim programima, kupnji ulaznica i još mnogo više. Na linku: www.ihm.de/app

DVIJE PRIREDBE, JEDNA ULAZNICA
Vaša dnevna ulaznica vrijedi također i za Garten München. Više na linku: www.garten-muenchen.de

54321
(0 votes. Average 0 of 5)