electronica 2016 - međunarodni stručni sajam za elektroničke komponente, sustave i aplikacije

electronica 2016 - međunarodni stručni sajam za elektroničke komponente, sustave i aplikacije

electronica 2016 – međunarodni stručni sajam za elektroničke komponente, sustave i aplikacije


Datum: 8. – 11. studenog 2016.
Mjesto: Messe München
Interval: Svake 2 godine
Osnovan: 1964.
www.electronica.de


electronica 2014 u brojkama:

●2.725 izlagača iz 52 zemlje
●73.189 posjetitelja iz 87 zemalja
●133.000 m² izložbenog prostora u 12 paviljona
●oko 7.300 sudionika na konferencijama i forumima

Ponuda sajma electronica 2016:

● poluvodiči (diode, tranzistori, mikroprocesori) ● ugrađeni sustavi (software i hardware alati za razvoj, memorijske periferije, sustavna rješenja) ● ekrani (LCD, LED, OLED, periferna oprema za ekrane) ● mikro i nano sustavi (MEMS, mikrosistemi, nanotehnologija) ● senzorna tehnologija (senzori za klimatske parametre, senzori za mehaničke parametre, senzori za optičke i akustične parametre) ● mjerenje i testiranje ● elektronički dizajn ED/EDA (CAD/CAE alati, software, dizajn/razvojni sustavi) ● pasivne komponente (kondenzatori, magnetski i elektronički keramički proizvodi, radiofrekventne i mikrovalne komponente) ● elektromehaničke periferije (prekidači, kućišta i tipkovnice) ● napajanje (transformatori, baterije, sustavi za upravljanje energijom) ● PCBs ● EMS Electronic Manufacturing Services ● automotive ● wireless ● usluge ● Industrija 4.0 ● startup kompanije

Sajam electronica je već tradicionalno središte okupljanja i za hrvatske inženjere, koji su prepoznali ovaj događaj  i susreću se sa najnovijim tehnologijama koje ugrađuju u proizvodne procese domaće industrije. To je savršeno mjesto za sklapanje novih poslova i upoznavanje s inovativnim rješenjima.

Ulaznice možete kupiti online narudžbom na portalu sajma www.electronica.de/tickets i tako ćete uštedjeti vaše dragocijeno vrijeme i novac. Iznos za kupljenu ulaznicu automatski se naplaćuje sa vaše kreditne kartice i nakon toga vam ulaznica stiže na vaš e-mail sa kojom imate pravo na direktan ulaz na sajam. Račun za naručenu ulaznicu ćete dobiti od strane sajma. Za sva pitanja u vezi sajma obratite nam se s povjerenjem.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)