Uspješna suradnja Ekonomskog fakulteta - Zagreb i Belimpexa

Uspješna suradnja Ekonomskog fakulteta - Zagreb i Belimpexa

Na nedavno održanoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu, 21. – 23. studenog 2019. godine, predstavio se 31 fakultet i 3 umjetničke akademije Sveučilišta u Zagrebu, te druga visoka učilišta iz Zagreba i Republike Hrvatske. Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizirana je sa ciljem da pravodobno obavijesti učenike završnih razreda srednjih škola, studente, ali i ostale zainteresirane o studijskim programima, diplomskim i poslijediplomskim studijima, nastavnim planovima, dostignućima u pojedinim područjima i zapošljavanju nakon završenog studija, ali i o uvjetima smještaja i zabavnom studentskom životu. Sveučilište u Zagrebu s novom akademskom godinom 2019./2020. obilježava 350 godina od svoga utemeljenja.

U predstavljanju Ekonomskog fakulteta – Zagreb na Smotri potpomogao je Belimpex, tako što je u suradnji sa svojim partnerima izradio vizualni identitet štanda. Koliko je bila uspješna ova suradnja dokaz je i nagrada u kategoriji “Inovativnost u predstavljanju” koju su primili predstavnici Ekonomskog fakulteta – Zagreb. Kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

Smotra fakulteta
Smotra fakulteta

Smotra fakulteta
Smotra fakulteta

Smotra fakulteta
Smotra fakulteta

Zahvaljujemo se Ekonomskom fakultetu – Zagreb na ukazanom povjerenju, kao i našim partnerima na odlično odrađenom poslu.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)