Tvrtka S.B.S. otvorila jedinstven SBS UNLIMITED showroom

Tvrtka S.B.S. otvorila jedinstven SBS UNLIMITED showroom

Belimpex je prisustvovao otvorenju jedinstvenog SBS UNLIMITED showrooma u ovom dijelu Europe, tvrtke S.B.S.. Riječ je o XXL staklima i minimal frame kliznim stijenama koji su top noviteti u području alu/glass tehnologije (schüco / otiima). Ovim eventom tvrtka S.B.S. je ujedno proslavila 26. godina svoje uspješne poslovne priče.
Tvrtka S.B.S. je naš stalni izlagač na sajmu BAU – vodećem svjetskom stručnom sajmu za arhitekturu, građevinske materijale i sustave.

Sajam BAU, održava se svake 2 godine u Münchenu, a namijenjen je svima onima koji su uključeni u projektiranje i gradnju. Najveći dio posjetitelja i dalje dolazi iz graditeljskih djelatnosti i djelatnosti opremanja zgrada (37%). Djelatnosti proizvodnje građevinskog materijala/ostale stručne djelatnosti uvijek su snažno zastupljene (30%).­ Skupina planera, arhitekata i građevinskih inženjera naglo je porasla u posljednjih nekoliko godina i tvori 26% od ukupnog broja posjetitelja. Tri posto posjetitelja sajma BAU dolaze iz sektora stanovanja i trgovine nekretninama, četiri posto s područja istraživanja i obrazovanja.­

Sljedeći sajam BAU održat će se od 11. – 16. siječnja 2021. Vidimo se na BAU 2021 u Münchenu!

bau 2021 - sajam za arhitekturu, građevinske materijale i sustave
BAU 2021 – SAVE THE DATE!

Zahvaljujemo se tvrtki S.B.S. na pozivu povodom otvorenja showrooma, i ovim putem im želimo još mnogo uspješnih poslovnih godina i uspješnih predstavljanja na sajmu u Münchenu.

S.B.S.
S.B.S.

S.B.S.
S.B.S.

S.B.S.
S.B.S.

s.b.s.
s.b.s.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)