IAA Mobility 2021 održat će se kao fizički event s digitalnim dodatkom u Münchenu

IAA Mobility 2021 održat će se kao fizički event s digitalnim dodatkom u Münchenu


Požurite i postanite već sada izlagač na IAA Mobility 2021 u Münchenu


IAA Mobility 2021 je međunarodna platforma za mobilnost i B2B susrete
Datum: 7. – 12. rujna 2021.
Mjesto održavanja: Messe München i centar grada Münchena

Više o sajmu na: www.iaa.de

Sajam IAA Mobility

IAA Mobility već 123 godine postavlja nove standarde. Vodeći auto show koji se održavao u Frankfurtu od 1951., sada će se po prvi puta održati u Münchenu, u rujnu 2021. godine.

Ovaj sajam se u našem žargonu godinama zvao „Frankfurtski auto show“ i nakon 70 godina se seli u München gdje će se održati u dva izdanja (2021. i 2023.) s mogućnošću produljenja na 2025. Što će nas u budućnosti pokretati? Na ovo pitanje ćemo dobiti odgovor u četiri glavna djela ovog showa: Summit (sajamski paviljoni i oko paviljona), Open Space (gradski trgovi), Blue Lane (testna staza između sajmišta i grada) i Conference.

Na ovom svjetskom događaju ćemo stvarno moći vidjeti sve što ima veze sa mobilnošću: Proizvođači osobnih automobila, električni automobili, motocikli, bicikli, električni bicikli, e-skuteri, dronovi, proizvođači autodijelova, kamperi, digitalne kompanije (digitalne usluge), tuning, održavanje i popravak vozila, mini busevi, oldtimeri, pružatelji mobilnosti (car sharing) i još mnogo toga.

IAA Mobility 2021 se transformira u vodeću međunarodno platformu za mobilnost i održivi urbani projekt. Uživajte u dugoročnim pogodnostima novog koncepta, jer novi IAA Mobility 2021 je više nego sami event koji će biti održan u Münchenu – sa novim formatom kao digitalna platforma pojačava sjaj tijekom cijele godine.

Što možete očekivati na IAA Mobility 2021

– B2C & B2B: veće i različitije ciljne skupine sa fokusom B2B na Summitu (sajmište) i B2C na Open Space-u (u centru grada Münchena)
– 6 dana trajanje IAA Mobility eventa
– 365 dana komunikacije
– 567 milijuna je digitalni doseg (tijekom IAA 2019)
– 38 % međunarodnih izlagača (brojka za 2019.)
– 29% posjetitelja planira kupnju auta u sljedećih nekoliko mjeseci i investirati oko 60.470 € (brojka za 2019.)
– 30.000 m² vanjskog izložbenog prostora u gradskim najistaknutijim središtima
– 143.000 m² unutarnjeg izložbenog prostora na Messe Münchenu
– 34.3 godine – prosječna dob posjetitelja (brojka za 2019.)
– München – središte tehnologije umjetne inteligencije
– Bavarska, europsko središte mobilnosti

Jedinstveni formati sajma IAA Mobility 2021

Ne samo da odabiremo sadržaj za svakog ljubitelja mobilnosti, nego stvaramo i četiri jedinstvena formata:

Summit – Tehnička jezgra novog IAA, za posao i novinare. Svatko tko želi pridonijeti budućnosti mobilnosti ovdje dobiva glas. Stupite u dijalog koji izaziva status quo. Ovdje donosionici odluka, stručnjaci, industrija, dobavljači i inicijatori razvijaju mobilnost sutrašnjice i ubrzavaju inovacije.

Open SpaceKoristite Open Space da ponudite jedinstveno mobilno iskustvo svim posjetiteljima grada Münchena. München će biti mjesto održavanja dijaloga o vizijama, inovacijama i rješenjima, gdje Vi i Vaši proizvodi mogu postati glavna tema.

Blue Lane Blue Lane je najbrži način kako bi održivost bila opipljiva. Na IAA Mobility platformi iskoristite gradsku testnu stazu koja povezuje Summit i Open Space i spaja Vaše najnovije modele sa niskom emisijom ili bez emisije štetnih plinova sa test vožnjama.

Conference Smještene u srcu Summita, konferencije će biti vodeća platforma za globalne kreatore i mislioce, donositelje odluka i dionike buduće mobilnosti .

Inovativno i interdisciplinarno – IAA Mobility 2021


Od velike konferencijske pozornice do raznolikih izlagačkih lokacija koje okupljaju cijeli spektar lanca vrijednosti. Neka Vaš brand bude u centru pažnje na Summitu.

Nova mobilnost, predstavljena u novom rasporedu. Privući ćemo pozornost posjetitelja na još inovativniji, interaktivan i interdisciplinaran način.

Od auto showa do platforme za mobilnost od 360°. Mobilnost prolazi kroz velike promjene, a nove ponude se proširuju na kombinaciju mobilnosti u urbanim i ruralnim područjima.

Nitko ne sumnja da će se tijekom sljedećeg desetljeća promijeniti način na koji ćemo doći od točke A do točke B.

Za više pitanja oko nastupa i izlaganja na IAA Mobility 2021 platformi u Münchenu, naši kontakti Vam stoje na raspolaganju.

Auto show iaa 2019
Auto show iaa 2019

Sajam iaa 2019
Sajam iaa 2019

IAA 2019
IAA 2019

Sajam iaa 2019 električni auti_1
Sajam iaa 2019 električni auti_1

Sajam iaa 2019
Sajam iaa 2019

Iaa 2019
Iaa 2019

54321
(0 votes. Average 0 of 5)