Sajam drinktec - ODGOĐEN

Sajam drinktec - ODGOĐEN

Sajam drinktec – vodeći svjetski stručni sajam za industriju proizvodnje pića i tekućih prehrambenih proizvoda, je nažalost odgođen do rujna 2022..

Sajam drinktec se trebao održati u listopadu 2021. u prostorima Messe Münchena, ali radi neizvjesnosti međunarodnih putovanja, odnosno dolazaka međunarodnih posjetitelja, sajam koji se inače održava u četverogodišnjem ciklusu, održavanje se odgodilo do rujna 2022..

Posljednji sajam drinktec održan je 2017. godine.

Sajam drinktec 2017

drinktec se smatra platformom za inovacije. U Münchenu se najnovija rješenja i cjelokupni sustavi predstavljaju po prvi put — i upravo je to jedinstveni prodajni adut drinkteca. Taj je sajam poznat po svojim spektakularnim izlošcima koje izlagači postavljaju na svojim štandovima. Ništa im nije teško izvesti da bi ostavili dojam na svjetsku stručnu publiku.

U paviljonima se primjerice postavljaju čitave linije za punjenje i pakiranje svih vrsta (od niskotehnoloških do visokotehnoloških), boce se kreću po tekućim vrpcama, uživo se izrađuju inovativne PET boce, kao u pravom industrijskom okruženju. Sve to posjetitelji mogu gledati svih pet dana sajma, bez prekida.

drinktec je namijenjen čitavoj industriji: stručnjacima iz industrije bezalkoholnih pića i voćnih sokova, pivarima, proizvođačima mineralne vode, mljekarima, proizvođačima vina i pjenušaca, proizvođačima žestokih pića te veleprodaji i maloprodaji pića.

Najveći dio posjetitelja čine zaposlenici proizvođača, a tek nešto manji broj otpada na voditelje pogona i generalne direktore. Prednosti drinkteca otkrili su i predstavnici marketinga i prodaje te dolaze kako bi saznali više o najnovijim događajima i trendovima.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)