Sajam bauma CTT RUSSIA 2020 - ODGOĐEN

Sajam bauma CTT RUSSIA 2020 - ODGOĐEN

Odgođen sajam građevinskih strojeva i tehnologija bauma CTT RUSSIA koji se trebao održati u rujnu 2020., novi datum održavanja sajma je 25. – 28. svibnja 2021.

Sajam bauma CTT RUSSIA – Međunarodni stručni sajam građevinskih strojeva i tehnologija
Datum: 25. – 28. svibnja 2021.
Mjesto: Crocus Expo, Moskva
www.bauma-ctt.ru


Sajam bauma CTT RUSSIA neće se održati u 2020. godini.

Donosimo službeno pripoćenje u cijelosti:

Zbog učinka pandemije COVID 19 i strogih zdravstvenih i higijenskih propisa za događanja u Rusiji, Messe München otkazuje sajam bauma CTT RUSSIA. Sljedeća bauma CTT RUSSIA održat će se od 25. do 28. svibnja 2021. u Moskvi, Crocus Expo.

Sergej Aleksandrov, generalni direktor Messe München Rusija, objašnjava razloge otkazivanja sajma: “Zdravlje i sigurnost svih koji sudjeluju na sajmu bauma CTT RUSSIA naš su glavni prioritet. Pored toga, naš je cilj ponuditi svim sudionicima optimalne uvjete za što uspješnije održavanje sajma. Međutim, kako to nismo u stanju provesti u trenutnim okolnostima i s obzirom na propise vlasti, ne želimo izložiti izlagače, posjetitelje ili partnere takvoj neizvjesnoj situaciji. “

Strogi zdravstveni i higijenski propisi koji će najvjerojatnije i dalje biti na snazi ​​u Rusiji u rujnu uključuju zabranu okupljanja i ograničenja međunarodnog putovanja. Ovo sve sprečava Messe München da organizira sajam bauma CTT RUSSIA na odgovarajućoj profesionalnoj razini.

Marina Vashurkina, direktorica projekta bauma CTT RUSSIA, zahvalila se izlagačima na razumijevanju: “Bili smo vrlo zadovoljni podrškom mnogih izlagača i partnera u prebacivanju prvotnog datuma na rujan. Međutim, ne želimo razočarati očekivanja i stoga smo odlučili da se 21. Međunarodni sajam građevinskih strojeva i tehnologija, bauma CTT RUSSIA, neće održati do svibnja 2021. “

54321
(0 votes. Average 0 of 5)