Sajam analytica 2022 - laboratorijska tehnologija, analiza i biotehnologija

Sajam analytica 2022 - laboratorijska tehnologija, analiza i biotehnologija

analytica 2022 – Vodeći međunarodni stručni sajam za laboratorijsku tehnologiju, analizu i biotehnologiju sa analytica konferencijom

Datum: 21. lipnja – 24. lipnja 2022.
Mjesto: Messe München
Više o sajmu na: www.analytica.de

Sajam analytica 2022


Kao vodeći svjetski i najveći sajam laboratorijske tehnologije, analiza i biotehnologije, analytica postavlja standarde već više od 50 godina. Uz inovacije, trendove i gotove proizvode spremne za tržište, analytica 2022 biti će najvažnije mjesto susreta; samo ovdje tvrtke, znanstvenici i istraživači dobivaju sveobuhvatni pregled svih problema iz modernih analiza. Fokus sajma analytica 2022 su teme orijentirane na budućnost, poput “Digitalna transformacija laboratorija / Laboratorij 4.0”.

analytica 2022 će obuhvatiti 5 paviljona, uz mnoštvo popratnih stručnih događanja: Sigurnost i zaštita na radu, Laboratorij budućnosti, forum Digital Transformation i analytica forum (Instrumentalne analize, Laboratorij 4.0, KF titracija, Analiza hrane i vode za piće, Laboratorijske usluge i mnoge druge zanimljive teme..)

Fokus dani i eventi

  • Edukacije i usavršavanja – Zajedno s tvrtkom za usavršavanje i savjetovanje dr. Klinkner & Partner GmbH, analytica ponovo nudi edukacijsku obuku za laboratorijske stručnjake 2022. godine.
  • Personalizirana medicina – Brže dijagnoze i bolje terapije s personaliziranim aktivnim sastojcima daju ključni doprinos uspješnom liječenju pacijenata. Stručnjaci iz biotehnoloških, farmaceutskih i IT dijagnostičkih kompanija, udruženja i klastera razgovarat će o trenutnom stanju i budućoj orijentaciji personalizirane medicine.
  • Dan financija Dani financija pružaju pregled aktualnih izazova i opcija. Hoće li sve biti bolje u budućnosti? Koje su mogućnosti financiranja dostupne tvrtkama koje se bave biološkim znanostima?

Detaljan uvid u trenutne izazove i rješenja pružit će analytica Dan financija, koji organizira Going Public Media. Dan financija već se 16 godina posvećuje pokretanju, rastu i financiranju tržišta kapitala tvrtki iz područja bioloških znanosti. Na Dan-u financija predstavnici tvrtki govorit će o mogućnostima koje su koristili na svom putu rasta i razvoja, te pružiti praktični uvid u dotičnu problematiku, dajući posjetiteljima ideje za vlastito financiranje poduzeća.

Više o fokus danima i eventima pogledajte na linku: Fokus dani i eventi

U prostoru ICM-a održavati će se analytica konferencija koja će uključivati predavanja vodećih svjetskih znanstvenika. Više o programu i sudionicima na analytica konferenciji pogledajte na linku: Popratni program analytica konferencije

analytica 2018 u brojkama

  • 1.164 izlagača iz 47 zemalja
  • 35.626 stručnih posjetitelja iz 111 zemalja svijeta
  • 55.200 m² izložbenog prostora, sa 50.4% međunarodnih izlagača

Najviše posjetitelja došlo je iz: kemijske i farmaceutske industrije, biotehnologije, industrije prirodnih znanosti, prehrambene, duhanske i industrije pića, industrije zaštite okoliša, medicinskih laboratorija, zdravstvene zaštite i medicine, organizacije medicinskih istraživanja, dijagnostičke industrije, kozmetičke industrije i mnogih drugih…

Ponuda sajma po paviljonima

  • A1, A2, A3 – Analiza i kontrola kvalitete (instrumentalne analize, primjena, mikroskopska i optička obrada slika, tehnologije mjerenja i ispitivanja, testiranje materijala, kontrola kvalitete u industriji)
  • A3 – Biotehnologija, prirodne znanosti, bioanaliza, dijagnostika (biotehnološke primjene, laboratorijska tehnologija za biotehničke i laboratorije prirodnih znanosti, bioanaliza, bioinformatika, biokemijski proizvodi, dijagnostika u medicinskim istraživanjima, industrijska biotehnologija, mogućnosti financiranja u biotehnologiji
  • B1, B2 – Laboratorijska tehnologija (laboratorijski instrumenti i uređaji, laboratorijska automatizacija / robotika, laboratorijski sustav podataka i dokumentacije, laboratorijska oprema, kemikalije i reagensi / potrošni materijal, sigurnost na radu / zaštita zdravlja i sigurnost na radnom mjestu, digitalizacija / Laboratorij 4.0)
  • ICM – analytica konferencija

PLAN SAJMA analytica 2022

Ulaznice i radno vrijeme sajma analytica 2022


Cijene ulaznica:

UlazniceNa sajmuOnline registracijaUšteda
1 – danEUR   67.00EUR    50.00EUR 17.00
2 – danaEUR   97.00EUR    80.00EUR 17.00
4 – danaEUR 128.00EUR  105.00EUR 23.00
Grupna ulaznica(˃10 osoba)EUR   40.00                  EUR    40.00                   
Studenti, vježbeniciEUR   40.00  

Kupljena ulaznica uključuje: sudjelovanje na analytica konferenciji (3 dana) na više od 200 predavanja, ulaz na analytica sajam, popratna događanja i forume, katalog (preuzeti na sajmu do isteka zaliha) i besplatni download analytica aplikacije.


Uštedite vaše vrijeme i novac i kupite ulaznice online: www.analytica.de/EN/tickets

Radno vrijeme sajma:
21. lipnja (utorak) do 23. lipnja (četvrtak) 2022. – 09.00 do 18.00 sati
24. lipnja (petak) 2022. – 09.00 do 16.00 sati

Dodatna informacija: u isto vrijeme kada se održava sajam analytica, održavaju se sajmovi ceramitec – vodeći međunarodni stručni sajam za keramičku industriju, i sajam automatica – vodeći međunarodni stručni sajam za pametnu automatizaciju i robotiku.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)