Posjetite sajam DACH+HOLZ International 2020

Posjetite sajam DACH+HOLZ International 2020

Stručni sajam za graditeljstvo, drvogradnju, krovove i zidove

Datum: 28. – 31. siječnja 2020.
Mjesto: Sajam Stuttgart
Više o sajmu na: www.dach-holz.com

DACH + HOLZ International je etablirani vodeći sajam za cjelokupnu industriju krovnih i drvenih konstrukcija koji će se održati od 28. do 31. siječnja 2020. u Stuttgartu. Sajam je to koji se bavi temama i novitetima vezanim za ovojnice zgrada i za stolariju, a koji je jednako interesantan krovopokrivačima, vodoinstalaterima, kao i arhitektima i stručnjacima za nekretnine. Dach+Holz International osnovan je davne 1957. godine, a održava se svake druge godine u Stuttgartu ili Kölnu.

Dach+Holz International 2018 u brojkama:
● 45.126 stručnih posjetitelja iz 31 zemlje
● 581 izlagač, od kojih su 123 međunarodna izlagača
● 71.000 m² izlagačkog prostora

Dach+Holz International je sajam koji morate posjetiti! Ovaj sajam u prosjeku okuplja oko 600 izlagača iz zemlje i svijeta te oko 50.000 stručnih posjetitelja. Interesantan je podatak da je čak 92% posjetitelja, i 81% izlagača, ocijenilo sajam Dach+Holz International 2018 odličnom ocijenom, dok je 88% posjetitelja reklo da će ponovno doći na sajam!

Razumjeti trendove i ostati up-to-date. Naučite nove stvari, stvorite kontakte i budite informirani. Doživite sve to i još mnogo više posjetom sajmu DACH + HOLZ International 2020 – stručni sajam za sve aspekte ovojnice zgrade. Za krovopokrivače, tesare, krovne instalatere, arhitekte i projektante.

Istaknuta događanja sajma DACH+HOLZ International 2020:

● TURE ZA OBRTNIKE: Obilazak interesantnih izlagača, u pratnji stručnih vodiča, kako bi ostvarili potrebne kontakte, doživjeli inovacije, praktične demonstracije i mnogo više..

● DACH + HOLZ FORUM: Sveobuhvatne informacije o inovacijama usmjerene na praksu, nove smjernice za obradu i još mnogo toga.

● „PLUMBING SHOW“: Radionica uživo sa prezentacijom proizvoda u praktičnoj upotrebi

● JAVNA NATJECANJA MEĐUNARODNIH TIMOVA: npr.natjecanje mladih talenata u planiranju i proizvodnji kompletne krovne konstrukcije.

● „SIGURNOST UMJESTO NESREĆE“: Zajedno s BG BAU-om, Njemačko udruženje izvođača krovnih konstrukcija i Holzbau Deutschland (Udruženje njemačkih majstora tesara u Konfederaciji njemačke građevinske industrije) predstavit će kompleksnu temu o zaštiti na radu.

● „TEME ZA PRIPRAVNIKE“: Održava se specijalno za buduću generaciju kvalificiranih stručnjaka kako bi ih inspirirali sa svojom jedinstvenošću u praktičnom svijetu iskustva i školovanja.

● Kongres arhitekata i projektanata

● „Digitalizacija“: Saznajte više o uzbudljivom razvoju ovog tržišta i upoznajte pametne start-up ideje.

● „STRUČNA PODRUČJA“: DACH + HOLZ International ponovno će se istaknuti zahvaljujući raznolikosti kvalificiranih zanata. Kao izlagač pronaći ćete svoju publiku, a kao posjetitelj ovdje ćete pronaći prave kontakte. Raznolikost područja izlaganja: kosi krovovi, drvene konstrukcije, solarna tehnologija, dizalice, skele i ljestve, sidrišta i učvršćivači, krovni prozori, ventilacija, ravni krovovi, hidroizolacija i drenaža, izolacija, zidne obloge, strojevi za obradu metala, konzultacije i usluge, raznolikost trgovine, strojevi za obradu drva, fasade i vanjski zidovi, zeleni krovovi, alati i oprema, sigurnosni uređaji i zaštitna odjeća, i obrada metala.

Bilo da se radi o novim tehnikama ili građevinskim materijalima, specijalnim alatima ili cijelim sustavima, kao posjetitelj na sajmu DACH+HOLZ International pronaći ćete prave kontakte.

Plan sajma DACH+HOLZ International 2020

Cijene ulaznica za sajam DACH+HOLZ International 2020:

Cijene ulaznica

      Online     

Na sajmu

Trajna ulaznica

34,00 €

42,00 €

Dnevna ulaznica

20,00 €

27,00 €

Popodnevna ulaznica (od 14:00 h)

19,00 €

Dnevna ulaznica za đake, studente

19,00 €

Grupna ulaznica (min. 10 osoba)

14,00 €

19,00 €

Grupna dnevna ulaznica za đake, studente
(min. 15 osoba, 1 ulaznica besplatna za učitelja/profesora)

  0,00 €

  0,00 €

Katalog sajma uključen je u cijenu ulaznice.
Ulaznica ne vrijedi za besplatni javni prijevoz.
Ulaznice bez registracije kupuju se na sajmu.

Online ulaznice možete naručiti na stranici: www.dach-holz.com/en/tickets

Radno vrijeme sajma: utorak – petak od 09:00 do 18:00

Za sva pitanja u vezi smještaja ili naručivanja ulaznica stojimo vam na usluzi.

Dach holz
Dach holz

Dach holz
Dach holz

Dach holz
Dach holz

54321
(0 votes. Average 0 of 5)