Posjetite sajam DACH+HOLZ International 2020

Posjetite sajam DACH+HOLZ International 2020

Stručni sajam za graditeljstvo, drvogradnju, krovove i zidove

Datum: 28. – 31. siječnja 2020.
Mjesto: Sajam Stuttgart
Više o sajmu na: www.dach-holz.com

DACH + HOLZ International je etablirani vodeći sajam za cjelokupnu industriju krovnih i drvenih konstrukcija koji će se održati od 28. do 31. siječnja 2020. u Stuttgartu. Sajam je to koji se bavi temama i novitetima vezanim za ovojnice zgrada i za stolariju, a koji je jednako interesantan krovopokrivačima, vodoinstalaterima, kao i arhitektima i stručnjacima za nekretnine. Dach+Holz International osnovan je davne 1957. godine, a održava se svake druge godine u Stuttgartu ili Kölnu.

Dach+Holz International 2018 u brojkama:
● 45.126 stručnih posjetitelja iz 31 zemlje
● 581 izlagač, od kojih su 123 međunarodna izlagača
● 71.000 m² izlagačkog prostora

Dach+Holz International je sajam koji morate posjetiti! Ovaj sajam u prosjeku okuplja oko 600 izlagača iz zemlje i svijeta te oko 50.000 stručnih posjetitelja. Interesantan je podatak da je čak 92% posjetitelja, i 81% izlagača, ocijenilo sajam Dach+Holz International 2018 odličnom ocijenom, dok je 88% posjetitelja reklo da će ponovno doći na sajam!

Razumjeti trendove i ostati up-to-date. Naučite nove stvari, stvorite kontakte i budite informirani. Doživite sve to i još mnogo više posjetom sajmu DACH + HOLZ International 2020 – stručni sajam za sve aspekte ovojnice zgrade. Za krovopokrivače, tesare, krovne instalatere, arhitekte i projektante.

Istaknuta događanja sajma DACH+HOLZ International 2020:

● TURE ZA OBRTNIKE: Obilazak interesantnih izlagača, u pratnji stručnih vodiča, kako bi ostvarili potrebne kontakte, doživjeli inovacije, praktične demonstracije i mnogo više..

● DACH + HOLZ FORUM: Sveobuhvatne informacije o inovacijama usmjerene na praksu, nove smjernice za obradu i još mnogo toga.

● „PLUMBING SHOW“: Radionica uživo sa prezentacijom proizvoda u praktičnoj upotrebi

● JAVNA NATJECANJA MEĐUNARODNIH TIMOVA: npr.natjecanje mladih talenata u planiranju i proizvodnji kompletne krovne konstrukcije.

● „SIGURNOST UMJESTO NESREĆE“: Zajedno s BG BAU-om, Njemačko udruženje izvođača krovnih konstrukcija i Holzbau Deutschland (Udruženje njemačkih majstora tesara u Konfederaciji njemačke građevinske industrije) predstavit će kompleksnu temu o zaštiti na radu.

● „TEME ZA PRIPRAVNIKE“: Održava se specijalno za buduću generaciju kvalificiranih stručnjaka kako bi ih inspirirali sa svojom jedinstvenošću u praktičnom svijetu iskustva i školovanja.

● Kongres arhitekata i projektanata

● „Digitalizacija“: Saznajte više o uzbudljivom razvoju ovog tržišta i upoznajte pametne start-up ideje.

● „STRUČNA PODRUČJA“: DACH + HOLZ International ponovno će se istaknuti zahvaljujući raznolikosti kvalificiranih zanata. Kao izlagač pronaći ćete svoju publiku, a kao posjetitelj ovdje ćete pronaći prave kontakte. Raznolikost područja izlaganja: kosi krovovi, drvene konstrukcije, solarna tehnologija, dizalice, skele i ljestve, sidrišta i učvršćivači, krovni prozori, ventilacija, ravni krovovi, hidroizolacija i drenaža, izolacija, zidne obloge, strojevi za obradu metala, konzultacije i usluge, raznolikost trgovine, strojevi za obradu drva, fasade i vanjski zidovi, zeleni krovovi, alati i oprema, sigurnosni uređaji i zaštitna odjeća, i obrada metala.

Bilo da se radi o novim tehnikama ili građevinskim materijalima, specijalnim alatima ili cijelim sustavima, kao posjetitelj na sajmu DACH+HOLZ International pronaći ćete prave kontakte.

Plan sajma DACH+HOLZ International 2020

Cijene ulaznica za sajam DACH+HOLZ International 2020:

Cijene ulaznica

      Online     

Na sajmu

Trajna ulaznica

34,00 €

42,00 €

Dnevna ulaznica

20,00 €

27,00 €

Popodnevna ulaznica (od 14:00 h)

19,00 €

Dnevna ulaznica za đake, studente

19,00 €

Grupna ulaznica (min. 10 osoba)

14,00 €

19,00 €

Grupna dnevna ulaznica za đake, studente
(min. 15 osoba, 1 ulaznica besplatna za učitelja/profesora)

  0,00 €

  0,00 €

Katalog sajma uključen je u cijenu ulaznice.
Ulaznica ne vrijedi za besplatni javni prijevoz.
Ulaznice bez registracije kupuju se na sajmu.

Online ulaznice možete naručiti na stranici: www.dach-holz.com/en/tickets

Radno vrijeme sajma: utorak – petak od 09:00 do 18:00

Za sva pitanja u vezi smještaja ili naručivanja ulaznica stojimo vam na usluzi.

Dach holz
Dach holz

Dach holz
Dach holz

Dach holz
Dach holz

Dach holz
Dach holz

Dach holz
Dach holz

Dach holz
Dach holz

Dach holz
Dach holz

Dach holz
Dach holz

54321
(0 votes. Average 0 of 5)