Hvala našim klijentima, jer radimo što volimo

Hvala našim klijentima, jer radimo što volimo

Više od godinu dana radimo za „vanjske“ klijente usluge digitalnog marketinga i to nas čini sretnim, a nadamo se i naše klijente. Kada kažemo „vanjske“ mislim na sve ostale klijente osim naših principala iz Münchena, Messe München i GHM – društva za organizaciju stručnih sajmova, koje zastupamo već 25 godina.

Sajmovi su zbog koronavirusa stali i imali smo idealno vrijeme unaprijediti naše usluge digitalnog marketinga, steći iskustvo i stalno se educirati.

Od kada je krenula digitalija, oglašavanje na socijalnim mrežama i google-u, pa do neswlettera i raznih analitika, poboljšanja web stranica i grafike, morali smo biti u tome od početka, kako bi dosegli što veći broj izlagača i posjetitelja na sajmove tijekom svih ovih godina.   

Zadnjih godinu dana imamo nekoliko stalnih klijeneta, a neki novi dolaze i odlaze, zavisi o njihovim potrebama i strategiji, a mi svaki put naučimo više i zato im hvala na tome. Stvarno smo prošli sve faze: od održavanja poslovnih, profila, odnosno redovitih postanja na facebooku , instagramu ili linkedinu, do oglašavanja na facebooku, instagramu i google Ads-ima, pa do analitike rezultata oglasa, sve do grafičke pripreme raznih letaka, editiranje wordpress stranica, ali i do same izrade wordpress stranica, zakupa hostinga i ostalih popratnih vratolomija.

Sa sigurnošću tvrdimo da smo vrijeme odlično uložili, da ga nismo gubili uzalud čekajući da se pandemija smiri, ok, moramo priznati da nismo imali puno klijenta, ali u ovih godinu dana sigurno više od 10-tak, neki su i danas s nama, a nove očekujemo širokih ruku…ali tu smo da učimo i radimo zajedno.

Hvala Vam, a mi očekujemo još mnogo zanimljivih projekata i klijenata.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)