BAU 2021 kakav poznajemo radi koronavirusa je otkazan, ali održat će se ….

BAU 2021 kakav poznajemo radi koronavirusa je otkazan, ali održat će se ….

Umjesto klasičnog formata sajma BAU 2021, održati će se hibridni sajam od 13. do 15. siječnja 2021., koji izlagačima nudi priliku da svoje inovacije predstave široj publici.

Inovacije u hibridnom formatu
Kompaktni izložbeni prostor na sajmištu
Dopunjen digitalnim sadržajem
BAU 2023 se vraća u svom uobičajenom formatu sa svim izlagačkim paviljonima, dopunjen digitalnim dodatkom

Iako Messe München ima provjereni higijenski koncept, vodeći svjetski stručni sajam za arhitekturu, građevinske materijale i sustave – sajam BAU, neće se održati od 11. do 16. siječnja 2021.

Umjesto klasičnog formata sajma BAU 2021, održati će se hibridni sajam od 13. do 15. siječnja 2021., koji izlagačima nudi priliku da svoje inovacije predstave široj publici. Digitalni dio ovog eventa će također biti i važan segment 2023. kada se BAU vraća u svom klasičnom formatu.

Hibridni format SAJMA bau 2021– što mogu izlagači i posjetitelji očekivati?

BAU 2021 će izgledati vrlo drugačije u odnosu na prethodne godine. Osim kompaktnog izložbenog prostora na sajmištu, hibridni format sadrži i dodatnu digitalnu ponudu za izlagače i posjetitelje koji zbog ograničenja putovanja ne mogu doći u München.

Izlagači će biti u mogućnosti predstaviti se u ICM-u (Međunarodni kongresni centar) i dva izložbena paviljona, gdje će se održati i forum i posebni program. Izlagači koji žele izlagati na sajmištu mogu birati između sistemskih dizajna štandova i individualnih.

U digitalnom dijelu hibridnog formata, prijenosi uživo i video zapisi razgovora i diskusija sa foruma biti će dostupni globalnoj publici.

Tvrtke također imaju priliku predstaviti svoje proizvode i usluge virtualno na vlastitim online sesijama.

Da biste stupili u kontakt i razgovarali s izlagačima i ostalim posjetiteljima, hibridni format nudi i virtualne mrežne module.

Mogućnosti sudjelovanja od sredine listopada

Pojedinosti o novom formatu i informacije o mogućnostima sudjelovanja za izlagače i posjetitelje bit će dostupne od sredine listopada na www.bau-muenchen.com.

Izlagači koji su već potvrdili svoje sudjelovanje na sajmu BAU 2021 u klasičnom formatu i dalje se mogu predstaviti na sajmištu (ovisno o raspoloživosti).

Ostali izlagači koji su otkazali nastup zbog koronavirusa mogu preispitati sudjelovanje, bilo digitalno ili na licu mjesta, pod novim uvjetima.

BAU 2023 se već priprema

2023. BAU se vraća svojem normalnom formatu, zajedno s dodatnom digitalnom ponudom koja će u siječnju biti prvi put dostupna u hibridnom formatu.

Messe München je vrlo uvjeren, jer su gotovo svi istaknuti izalgači koji su zbog pandemije koronavirusom otkazali nastup na BAU 2021, već potvrdili sudjelovanje u 2023. godini.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)