BAU 2021 kakav poznajemo radi koronavirusa je otkazan, ali održat će se ….

BAU 2021 kakav poznajemo radi koronavirusa je otkazan, ali održat će se ….

Umjesto klasičnog formata sajma BAU 2021, održati će se BAU ONLINE 2021 od 13. do 15. siječnja 2021., koji izlagačima nudi priliku da svoje inovacije predstave široj publici.

Inovacije u online formatu
Digitalan sadržaj
BAU 2023 se vraća u svom uobičajenom formatu sa svim izlagačkim paviljonima, dopunjen digitalnim dodatkom

Iako Messe München ima provjereni higijenski koncept, vodeći svjetski stručni sajam za arhitekturu, građevinske materijale i sustave – sajam BAU, neće se održati od 11. do 16. siječnja 2021.

Umjesto klasičnog formata sajma BAU 2021, održati će se, sajam BAU 2021 u digitalnom obliku, od 13. do 15. siječnja 2021., koji izlagačima nudi priliku da svoje inovacije predstave široj publici. Digitalni dio ovog eventa će biti važan segment i 2023. godine kada se BAU vraća u svom klasičnom formatu.

Digitalni format SAJMA bau 2021– što mogu izlagači i posjetitelji očekivati?

BAU 2021 će izgledati vrlo drugačije u odnosu na prethodne godine. Digitalni format sadrži ponudu, za izlagače i posjetitelje, u digitalnom obliku.

U digitalnom obliku, prijenosi uživo i video zapisi razgovora i diskusija sa foruma biti će dostupni globalnoj publici.

Tvrtke imaju priliku predstaviti svoje proizvode i usluge virtualno na vlastitim online sesijama.

Da biste stupili u kontakt i razgovarali s izlagačima i ostalim posjetiteljima, digitalni format nudi virtualne mrežne module.

Mogućnosti sudjelovanja od sredine listopada

Pojedinosti o novom formatu i informacije o mogućnostima sudjelovanja za izlagače i posjetitelje bit će dostupne od sredine listopada na www.bau-muenchen.com.

Izlagači koji su otkazali nastup zbog koronavirusa mogu preispitati sudjelovanje, bilo digitalno ili na licu mjesta, pod novim uvjetima.

BAU 2023 se već priprema

2023. BAU se vraća svojem normalnom formatu, zajedno s dodatnom digitalnom ponudom koja će u siječnju biti prvi put dostupna u digitalnom formatu.

Messe München je vrlo uvjeren, jer su gotovo svi istaknuti izalgači koji su zbog pandemije koronavirusom otkazali nastup na BAU 2021, već potvrdili sudjelovanje u 2023. godini.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)