analytica 2024 u Münchenu

analytica 2024 u Münchenu

analytica 2024 je vodeći međunarodni stručni sajam za laboratorijsku tehnologiju, analizu i biotehnologiju sa analytica konferencijom

Datum: 9. – 12. travnja 2024.
Lokacija: Messe München
analytica.de


S gotovo 900 izlagača, 26.500 posjetitelja i 55.000 četvornih metara izložbenog prostora, analytica je najveći sajam za analizu, laboratorijske tehnologije i biotehnologiju na svijetu. Uz inovacije, trendove i gotove proizvode spremne za tržište, analytica 2024 biti će najvažnije mjesto susreta; samo ovdje tvrtke, znanstvenici i istraživači dobivaju sveobuhvatni pregled tržišta za laboratorijsku i istraživačku industriju.

Sajam analytica održava se svake dvije godine od 1968.

analytica 2022 u brojkama

 • 882 izlagača iz 39 zemalja
 • 55.000 m²
 • 26.573 stručnih posjetitelja iz 111 zemalja svijeta
 • 55.000 m² izložbenog prostora, sa 49% međunarodnih izlagača

Najviše posjetitelja došlo je iz: kemijske i farmaceutske industrije, biotehnologije, industrije prirodnih znanosti, prehrambene, duhanske i industrije pića, industrije zaštite okoliša, medicinskih laboratorija, zdravstvene zaštite i medicine, organizacije medicinskih istraživanja, dijagnostičke industrije, kozmetičke industrije i mnogih drugih.

Kao najveće svjetsko okupljanje industrije laboratorija i analize, analytica 2024 pokrit će sve teme iz područja: analize, bioanalize, bioinformatike, biotehnologije, kemijske industrije, korona istraživanja, dijagnostike i medicine, otkrivanja novih lijekova, kozmetičke industrije, automatizacije laboratorija, Lab 4.0 (digitalizacija laboratorija), moderne laboratorijske dijagnostike, opreme za laboratorije, analize hrane, analize i obrade materijala, održivosti laboratorija, farmaceutske industrije, kontrole kvalitete i okoliša.

Ponuda sajma po paviljonima

 • A1, A2, A3 – Analiza i kontrola kvalitete (instrumentalne analize, primjena, mikroskopska i optička obrada slika, tehnologije mjerenja i ispitivanja, testiranje materijala, kontrola kvalitete u industriji)
 • A3 – Biotehnologija, prirodne znanosti, bioanaliza, dijagnostika (biotehnološke primjene, laboratorijska tehnologija za biotehničke i laboratorije prirodnih znanosti, bioanaliza, bioinformatika, biokemijski proizvodi, dijagnostika u medicinskim istraživanjima, industrijska biotehnologija, mogućnosti financiranja u biotehnologiji)
 • B1, B2 – Laboratorijska tehnologija (laboratorijski instrumenti i uređaji, laboratorijska automatizacija / robotika, laboratorijski sustav podataka i dokumentacije, laboratorijska oprema, kemikalije i reagensi / potrošni materijal, sigurnost na radu / zaštita zdravlja i sigurnost na radnom mjestu, digitalizacija / Laboratorij 4.0
 • ICM – analytica konferencija
 • A4, A5, A6 – sajam ceramitec

Fokus dani i eventi sajma analytica 2024

 • Edukacije i usavršavanja – Zajedno s tvrtkom za usavršavanje i savjetovanje dr. Klinkner & Partner GmbH, analytica nudi obuku i edukacijski program za laboratorijske stručnjake.
 • Personalizirana medicina – Brže dijagnoze i bolje terapije s personaliziranim aktivnim sastojcima daju ključni doprinos uspješnom liječenju pacijenata. Stručnjaci iz biotehnoloških, farmaceutskih i IT dijagnostičkih kompanija, udruženja i klastera razgovarat će o trenutnom stanju i budućoj orijentaciji personalizirane medicine.
 • Dan financija Potraga za ulagačima često nije laka za novoosnovana poduzeća, te mala i srednja poduzeća iz biotehnološkog sektora biomedicinskih znanosti. Detaljan uvid u trenutne izazove i rješenja pružit će analytica Dan financija, koji organizira Going Public Media. Dan financija već se 18 godina posvećuje pokretanju, rastu i financiranju tržišta kapitala tvrtki iz područja prirodnih znanosti. Na Danu financija predstavnici tvrtki govorit će o mogućnostima koje su koristili na svom putu rasta i razvoja, te pružiti praktični uvid u dotičnu problematiku, dajući posjetiteljima ideje za vlastito financiranje poduzeća.

U prostoru ICM-a održat će se analytica konferencija koja će uključivati predavanja vodećih svjetskih znanstvenika. Više o programu i sudionicima na analytica konferenciji pogledajte na: analytica.de/en/supporting-program/conference/program/

Radno vrijeme i cijene ulaznica za sajam analytica 2024

09. travnja (utorak) do 11. travnja (četvrtak) 2024. – 09.00 do 18.00 sati
12. travnja (petak) 2024. – 09.00 do 16.00 sati

Cijene ulaznica:

UlazniceNa sajmuOnline registracijaUšteda
1 – danEUR  71.00EUR  54.00EUR 17.00
2 – dana EUR 104.00EUR  85.00EUR 19.00
4 – dana EUR 138.00 EUR  113.00EUR 25.00
Grupna ulaznica (˃10 osoba)EUR  43.00EUR  43.00 
Studenti, vježbeniciEUR  43.00  

Ulaznica uključuje: sudjelovanje na analytica konferenciji (3 dana) na više od 200 predavanja, ulaz na analytica sajam, Live Lab, poseban show Digital Transformation in the Laboratory, popratna događanja i forume, te analytica aplikaciju.

Uštedite vaše vrijeme i novac i kupite ulaznice online: analytica.de/en/visitors/tickets-prices/

Iskoristite kod za besplatnu jednodnevnu ulaznicu za posjet sajmu analytica 2024!
Promo kod: analyticaAV63
Link za unos promo koda: tickets.messe-muenchen.de

Dodatna informacija: u isto vrijeme kada se održava sajam analytica, održava se sajam ceramitec – vodeći međunarodni stručni sajam za keramičku industriju.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)