12.01.2018.

IHM 2018

 

MJESTO GDJE ĆETE PRONAĆI NAJBOLJA RJEŠENJA ZA VAS.
Dobrodošli na Međunarodni sajam obrtništva 2018!

 

07. – 13. ožujka 2018.
Sajam München
Vi imate ideju, mi imamo rješenje.

Mi postavljamo mjerila.
Za sve koji žele graditi, renovirati i modernizirati.


www.ihm.de


Ponovno je to vrijeme. Kada se okuplja cijeli svijet obrtništva, kada više od 1.000 izlagača predstavlja svoj rad, kada se usluge u obrtništvu mogu doživjeti uživo – to je Međunarodni sajam obrtništva. I budite sigurni da ćete i ove godine otkriti nešto korisno i spektakularno.

 

Savjetovanja, stručna mišljenja, brze usporedbe ponuda: niti jedno mjesto ne spaja sve to tako dobro kao Međunarodni sajam obrtništva. Zanimljiv je za svakoga tko traži rješenja u poslovanju; posebno u području graditeljstva, renoviranja i moderniziranja. Inspiracije su posvuda.

 

Još jedan plus: brojne mogućnosti kupnje koje inače ne možete nigdje pronaći. Najviša kvaliteta i originalnost: ovdje ćete naći sve što će vaš dom učiniti još ljepšim. Očekujte mnogo od Međunarodnog sajma obrtništva 2018. Spremni smo i veselimo se vašim idejama!

 

Ne propustite:  naše posebne priredbe. Kao što su: «Handwerk & Design» i FOKUS. GESUND BAUEN & LEBEN.

 

GRADNJA & MODERNIZACIJA

Što god vam treba: savjet za vaš prvi idealni dom, za kompletno renoviranje ili individualne projekte poput zamjene prozora ili obnove stepeništa. Doživite stvarnu sigurnost u planiranju putem osobnih savjeta i usporedbe ponuda na jednom mjestu. Ovaj paviljon vam pruža sve što biste trebali znati o temi tehnika & energija. Sustavi grijanja i krovni prozori, ideje za montažu i demontažu - od podruma do krova. Ovdje počinju rješenja. Učinkovitost je zajamčena!


UNUTARNJE I VANJSKO UREĐENJE

U paviljonu C2 naći ćete inovacije, ali i klasike u uređenju interijera – bez obzira radi li se o podnim oblogama, zimskim vrtovima ili obnovi kupaonice za wellness oazu. Također ćete pronaći zanimljivosti i za vanjsko uređenje. Ovdje možete dobiti sveobuhvatne informacije o toplinskoj izolaciji, građevinskim materijalima, oblogama za balkone, garažama, staklenim terasama i još mnogo toga.


Young Generation / Novosti iz auto struke
DOŽIVITE BUDUĆNOST UŽIVO

Šta radi jedan krovopokrivač? Kako izgleda profesionalan život jednog optičara? Pitanja nisu samo za đake, nego za učitelje i roditelje također. Na posebnoj priredbi Young Generation više od 20 udruga i cehova uživo će prikazati najrazličitije poslove.


FOKUS. GESUND BAUEN & LEBEN.
SPREMNI ZA BUDUĆNOST

Zdravo stanovanje i zdrav život su neodvojivi. Stoga je važno štetne tvari držati podalje od svog stana. FOKUS. GESUND BAUEN & LEBEN nudi sve kako bi se osiguralo optimalno zdravlje u vašem domu. Planiranje, građevinski materijali: dobijte besplatne savjete – na forumu ili osobnim razgovorom – od strane kompetentnih stručnjaka, energetskih konzultanata i građevinskih biologa. Udruga njemačkih dizajnera interijera (BDIA) je tu da vam pomogne. Samo donesite svoje planove! Više na: www.ihm.de/programm-fgbl


ŽIVJETI I RADITI

Bilo dnevni boravak, ured ili obrt – s lijepim razmještajem, smislenim planiranjem i dobrim dizajnom nije problem u njemu se osjećati dobro. Sve što vam treba ovdje ćete otkriti, od drvenog namještaja pa do dodataka za dom.


KUHINJE & KUHINJSKA OPREMA

Ovo je mjesto gdje srca zaljubljenika u kuhinje kucaju brže!
Od korisnih kuhinjskih pomagala pa do potpuno opremljenih High-tech kuhinja, od kućanskih aparata do lonaca, tava i posuđa općenito: kuhinja spojena s dnevnim prostorom postaje mjesto gdje se osjećate dobro i pokazuje svoje najbolje prednosti. Dopustite biti inspirirani!


«HANDWERK & DESIGN»
DOŽIVITE, ISKUSITE & KUPITE

Onaj tko voli staviti naglasak u svakodnevni život, onaj tko voli modu i privlačan dizajn; ovdje je sve u tom elementu. «Handwerk & Design» svake godine oduševljava posebnom ponudom. Ako otkrijete svoj omiljeni predmet – uzmite ga sa sobom.


OBRT NA POZORNICI
SVAKI DAN I UVIJEK UZBUDLJIVO

Dnevne modne revije, ceremonije dodjela nagrada, razgovori i intervjui na pozornici – dnevni program pronađite na: www.ihm-handwerk-design.com/programm


GARTEN MÜNCHEN
INSPIRACIJA U ZELENOM

Vrijeme je za nove ideje, prijedloge i prvu kupovinu. Idealno, ako je sve to na jednom mjestu: Garten München je stoga savršen uvod. Ovogodišnji moto je Outdoor Living. Ovdje je sve što vaš vrt čini ljepšim. Dobrodošli u proljeće.


NAŠ MOTO 2018.
OBRTNIŠTVO: NOVE GENERACIJE.

Predstavljamo što dolazi. Moto sajma 2018. predstavlja moderno razmišljanje i novo razumijevanje kupaca, rješenja i poslova. Obrt nove generacije je ovdje! I rado ćemo vam pokazati novitete.


SUSRET  STRUČNIH POSJETITELJA

Paviljon C1 na više od 2.000 m², sa nekoliko tematskih područja što za vlasnike obrta, što za radnike, obuhvaća sve što je u obrtništvu važno. Ovdje možete pronaći start-upove, poslovne modele budućnosti, kao i tradicionalne obrte koji su već generacijama prisutni. Izlagače iz cijele Njemačke susrest ćete u: Fokus. Obrtništvo: nove generacije. kao i u području Zemlje obrtništva. Inspiracija zajamčena!

 

365 DANA, 7 DANA TJEDNO, 24 SATA NA DAN – DIGITALNO MJESTO MEĐUNARODNOG SAJMA OBRTNIŠTVA
Nova informacijska platforma za sve one koji grade, žele renovirati ili modernizirati. Ovdje možete pronaći izlagače, proizvode i novosti: www.marktplatz.ihm.de

 

Radno vrijeme sajma: srijeda – utorak: 9:30 – 18:00 sati

 

Cijene ulaznica:
NA SAJMU

Dnevna                                                   15,00 €
Popodnevna  (od 14:00 sati)                    9,00 €
Dnevna za učenike i studente                  9,00 €
Dnevna grupna                                       13,00 €
Dnevna grupna za učenike i studente      7,00 €

 

Ulaznice kod zastupnika sajma:
Grupna dnevna ulaznica (voucher)          9,00 € (u kunskoj protuvrijednosti)
Napomena: potrebna online registracija svakog posjetitelja

 

PRETPRODAJA
Online na:  www.ihm.de/tickets               13,00 €

 

DVA SAJMA JEDNA ULAZNICA: INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE I GARTEN MÜNCHEN

 

Sretan put i uspješan posjet sajmu želi Vam zastupstvo sajma IHM 2018 za RH!